3999 CZK

POSLEDNÍ KUS - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer 2009 vel. 39

Kolečkové brusle Powerslide Nordic Trainer 2009 určené pro vyjížďky rovnou do přírody. Robustní konstrukce a velmi pohodlná bota zajišťuje skvělý pocit z jízdy. Beschränken Sie sich nichg auf die Radwege und fahren Sie auf Ihren Skates, wo Sie wollen! Neu mit 2 Bremsen!

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 9760

POSLEDNÍ KUS - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer 2009 vel. 39

POSLEDNÍ KUS - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer 2009 vel. 39

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Inovovaný model bruslí Powerslide Nordic Trainer 2009 z nové řady NORDIC IN-LINE pro bruslení v přírodě. Tento způsob relaxace spojuje výhody kolečkových bruslí (rychlost, snadnost) s běžkováním. Nyní můžete sjet ze stezek pro kola a kolečkové brusle do přírody! Novinka: brzda na obou bruslích můžete si tak vybrat, kterou nohou brzdit.

Pokud nenajdete svou velikost nabízíme také novější model inline bruslí Powerslide Nordic 2010 v zeleno-černé barvě.

A v přepracovaném modelu 2009 jsou navíc nově bzdy na obou bruslích!

Brusle pravidelně testujeme s možností zkušební jízdy na závodech Kolo pro život.

Inline megatest 2011 Brusle jsme důkladně otestovali, projeli a ohodnotili jejich jízdní vlastnosti, komfort a systém zapínání. Test přehledně zobrazuje většinu bruslí z aktuální inline sezóny. Podívejte se na výsledky našeho velkého inline megatestu.

Preciznost německé firmy POWERSLIDE je dobře čitelná z anatomické konstrukce boty, která kombinuje pohodlí pro dlouhé vyjížďky a spolehlivé zajištění nohy. Hybridní systém měkké příjemné boty TRIGONOMIC FIT doplňuje vedení nohy KINETIC CUFF,umožňuje zároveň ohyb boty v kotníku směrem dopředu a tím i lepší přenos energie do odrazu. Bota je identická s modelem Powerslide Phuzion D3, takže oproti minulosti udělala velký krok vpřed - nejen designem, ale i kvalitou zpracování.

Upevnění nohy je řešeno jako trojkombinace - tkaničky s rychlozapínacím zámkem, dále jeden masivní suchý zip a jedna stahovací nastavitelná přezka. Všechny tyto tři upínací mechanizmy nohu pevně zafixují. Na rozdíl od levnějších neznačkových produktů jsou vyrobeny velmi robustně, takže se na tomto „choulostivém“ místě můžete spolehnout na dlouhou trvanlivost bruslí.

Na patě boty najdete textilní očko pro pohodlné nazouvání brusle a minimalizaci poškození při této činnosti. Stejným způsobem je vylepšen i jazyk, takže ho je možné pohodlně přidržet při nazouvání.

Vnitřní část boty je vyrobena z hydrofobního antibakteriálního materiálu COOLMAX s kvalitním odvodem vlhkosti, ke kterému přispívá i kvalitní systém odvětrávání.

Základem spodní části konstrukce je robustní hliníkový podvozek POWERSLIDE 7000 s velkými gumovými kolečky s klasickým autoventilkem o velikost 6 1/4 palce. Náhradní Kolečko Powerslide Nordic Maxxis Air Tire máme skladem a při jakémkoliv defektu si můžete kolečko přiobjednat. Kolečko má zesílenou gumovou duši osazenou klasickým autoventilkem, která lze dofukovat až do 6,2 baru ( 90 PSI).

Tip na opravu: v případě lehkého defektu (propíchnutím) je možnost duši opravit a zalepit klasickými velo záplatami.

Spojení koleček a rámu zajištují prachuodolná ložiska nejvyšší řady Rustproof 608, pro nejnáročnější nasazení v ostrém terénu. Modelová řada 2009 přidala brzdu na obě brusle. Úplně první model umožňoval brzdění pomocí přídavné brzdy v podobě blatníčku, což bylo dost neefektivní - bylo třeba se přesně trefit hůlkou a navíc od určité rychlosti to nebylo efektivní. Nová řada má integrovanou brzdu, která se aktivuje náklekem. Tím se aktivuje brzdový špalek na zadní kolečko a rychlost rychle klesá! Přesto nedoporučujeme větší rychlosti. Tím, že brzdíte jen jednou nohou, je potřeba přibrzďovat plynule...

Off-road inline brusle Powerslide Nordic Trainer jsou ideální volbou pro horší silnice a polní cestičky. Brusle jsou velmi trvanlivé a robustní, takže jediné co budete možná nejčastěji jednou za čas vyměňovat budou jen gumové koncovky pro hůlky Nordic. Interval výměny je velice individuální a velmi záleží na stylu jízdy a druhu povrchu, ale cena těchto botek je velmi nízká.

Tento model nahrazuje starší řadu Powerslide Nordic Trainer 2008, která měla brzdu pouze na pravé brusli.

Technologie (1)

Powerslide Trigonomic Fit

Powerslide Trigonomic FitDokonale padne

Phuzion skelet vyroben ze speciálního kompozitu je doplněn technologií stavby skeletu Trigonomic Fit. Skelet je důkladně promyšlen včetně propracovaného odvětrávacího systému. Úhly upínacích prvků a kloubů jsou pečlivě nastaveny tak, aby napomáhaly zvýšit komfort při zachování pevného a jistého upnutí nohy.

Na detail technologie

Hodnocení (7)

0
zákazníků již zakoupilo
85 %
zákazníků doporučuje
POSLEDNÍ KUS - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer 2009 vel. 39
Ověřený zákazník

- Brno

5

Musím říct, že první reakce byla rozporuplná až jsem si říkala sakra, co jsem si to zas koupila..ale ted uz je to v pohode :) makacka hrozna, nic pro lidi se slabsi vuli zvlast pokud to nejsou uplni sportovci jako ja :) určitě poradím v tom, že po nakupu je max dulezite dofouknout kolecka a hlavne utahnout srouby a uplne to nejhlavnejsi, vymenit taknicky.. je to sice cool, ale noha se pri jizde zacne uvolnovat a me pri padu vyjela castecne noha.. trochu me zklamala kvalita kolecek, ojizdej se rychleji nez jsem cekala a neni od veci mit aspon jedno navic s sebou..jinak srandy si uzijete no jej, zvlast s lidmi co to nikdy neviděli :).. na asfaltu jezdej slusne v terenu to chce vic sily
POSLEDNÍ KUS - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer 2009 vel. 39
Ověřený zákazník

- České Budějovice

5

Jsou to super brusle,jediným limitem je fyzická kondice.Bez hůlek si jízdu neumím představit.Zatím (po najetí 80 km) jsem o polovinu pomalejší než na in-line.Gumové koncovky na hůlkách vydržely 60 km.In-line je proti tomuto nuda.
POSLEDNÍ KUS - Inline brusle Powerslide Nordic Trainer 2009 vel. 39
Ověřený zákazník

- Oleška

4

Nejsem žádný sportovec, jen rekreační a naučit se na bruslích, mi dalo trochu práce, ale už to jde. Pro netrénované do terénu určitě nejsou, jak sjedu ze zpevněné cesty, tak se zaseknou a mám co dělat to ustát. Snad nějaký adrenalinový šílenec s pořádně vymakanýma nohama, by si v terénu zajezdil, ale já rozhodně ne. Účel, pro který jsem si je koupila, ale splnily - v pohodě zvládají horší kvalitu asfaltu, kde jezdím. Nebyla by na škodu ještě jedna přezka u kotníku, noha není úplně zpevněná. Jinak souhlasím, že nutné je mít kolečka 100% dofouklé a utažené šrouby. Jízda je parádní a užívám si to - i když pěkně funím.

Dotazy (7)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Ondra

přidáno 7. 09. 2010


Dobry den, budete mit tyto brusle i v dalsich velikostech, napr. 42? Dekuji

Martin Pištělák Nákup,

odpovídá


Dobrý den,Vámi poptávaná velikost je již půl roku vyprodaná - je dostupná u letošního modelu: http://www.sportobchod.cz/powerslide-nordic-trainer-2010.htmS přáním hezkého dne Martin Pištělák

Benkovska

přidáno 25. 09. 2009


Stale mam problem s kolieskami. Nikto mi nechce opravit estandartne kolieska. Raz je to defekt, raz to jednoducho vyfuci a problem je na svete. Neviem prist na sposob ako dat jednoducho dolu plast a zalepit gumu. Neviete mi poradit nejaky grif ako to jednoducho rozobrat? Nejde to tak pri bicykli. Kazda rada bude dobra. Dakujem

Šárka Sýkorová účetní,

odpovídá


Dobrý den,jsem testovací jezdec a pravidelně jezdím na nordic bruslích. Z vlastní zkušenosti vím, že oprava je náročná, ale stačí mít dvě montér páky a jde to. Při sundavání pláště je nejlepší vyndat nejprve duši, aby se nepoškodila. Poté zastrčit jednu montér páku a přehrnout plášť přes hranu ráfku. Druhou montér pákou si můžete pomáhat, ale vzhledem k průměru kola se musí zastrčit blízsko té první cca 2 cm. Druhá strana pak jde o něco málo lehčeji. Chce to malinko cviku, ale jde to. Držím palce ať se to povede.Kdyby jste stále měla problém, můžete nám to poslat a já bych Vám to vyjímečně opravil.S přáním pěkného dne Tomáš Humaj

petr Kraus

přidáno 31. 08. 2009


Dobrý den,zajímalo by mě jak dlouhé hůlky si objednat k bruslím Powerslide Nordic Trainer.Děkuji

Martin Pištělák Nákup,

odpovídá


Dobrý den,hůlky doporučuji objednat dle tabulky http://www.sportobchod.cz/hulky-birki-nordic-alu.htm případně o cca 10 cm delší oproti normální delce Vašich běžkařských hůlek.S přáním hezkého dne Martin Pištělák

Petr Kreysa

přidáno 17. 08. 2009


Dobrý den.Zajímalo by mě,zda existuje u těchto bruslí bezpečnostní vázání pro případ pádu,podobně jako u sjezdových lyží.

Martin Pištělák Nákup,

odpovídá


Dobrý den,žádné takovéto bezpečnostní vázání u tohoto produktu není nabízeno.S přáním hezkého dne Martin Pištělák

Markéta R

přidáno 10. 08. 2009


Dobrý den!Měli bychom zájem o tento tip brusle ovšem manžel má standartně velikost boty 47,tudíž předpokládám bude brusle malá.Lze sehnat ve větší velikosti?Děkuji

Martin Pištělák Nákup,

odpovídá


Dobrý den,bohužel Vás nepotěším - brusle Powerslide se vyrábějí do vel. 47.S přáním hezkého dne Martin Pištělák

Víťa

přidáno 22. 06. 2009


...a dostáváme se k tomu, jak tedy zabrzdit na nordicách v případě nouze: seknout nafukovací kola bokem asi nepůjde, takže...? Že by stejně jako u klasických in-line - rychlé krátké oblouky.....? P.S.: Běžky miluju, takže když už in-line, tak jedině nordic. Ale z brždění mám trošku obavy. Děkuji za odpověď.

Customer care info@sportega.cz brigádník1,

odpovídá


Dobrý den,brzdí se náklekem, opřete se do jazyků bruslí a lanko přitáhne brzdičku ke kolu. Špatně se to popisuje...ale v několika dnech bude u produktu vložené video, na kterém to bude poměrně dobře vidět.--S přáním pěkného dne Vladimír Molík

Vasek

přidáno 12. 05. 2009


Dobry den, zajimalo by mne jak u techto brusli funguji brzdy. Dalsi dotaz je, zda se daji dokoupit nove plaste pro kolecka. Predem dekuji

Martin Pištělák Nákup,

odpovídá


Dobrý den,nové duše či celé náhrdní kolečko se samozřejmě dokoupit dají viz. http://www.sportobchod.cz/Hledani.php?hledani_nazev=nordic co se brzdy týče, funguje, ovšem při sjezdu s většího kopce bych se na ně příliš nespoléhal - je vhodná spíše na dobržďování než na ostré zastavení a funguje že přenesete váhu na špici nohy (zvednete patu a přenesete váhu dopředu)S přáním hezkého dne Martin Pištělák