0 CZK

Taška na rakety Babolat Pure RH X12 Wimbledon 2020

Taška na rakety Babolat Pure RH X12 Wimbledon 2020 až pro 12 kusů raket pro turnajové hráče a nadšence v designu nejslavnějšího grandslamu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 81744

Taška na rakety Babolat Pure RH X12 Wimbledon 2020

Taška na rakety Babolat Pure RH X12 Wimbledon 2020

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva bílá, modrá
Roční kolekce 2020
Maximální počet raket max. 12 raket
Samostatný oddíl na boty nebo vlhké oblečení ano - s odvětráváním
Kapsy nebo oddíly s termo funkcí 2x termo oddíly na rakety
Délka tašky / batohu 75 cm
Šířka (hloubka) tašky / batohu 32 cm
Výška tašky / batohu 48 cm
Objemová třída tašky 12R / x12 / "Pocket XXL" (taška na max. 12 raket)
Počet popruhů 2 zádové popruhy (s trvalým uchycením)
Střední úchop (ucho na nošení v ruce) ano
Počet oddílů na rakety 3 prostorné oddíly
Počet kapes přístupných z venkovní strany 1 postranní kapsa, 1 kapsa na boty

Popis

Taška na rakety Babolat Pure RH X12 Wimbledon 2020 pojme kompletní raketové vybavení s příslušenstvím. Taška nabízí 3 prostorné oddíly z toho dva s izotermickou funkcí pro ochranu raket. Nechybí ani odvětrávaná kapsa na špinavé oblečení či na obuv. Potěší vnější odolná skořepinová kapsička pro bezpečné uložený cenností či mobilního telefonu.

Taška pro náročné

Taška je vzhledem ke svým parametrům vhodná pro závodní hráče s turnajovými ambicemi. Má tři velké kapsy do kterých se vejde až 12 raket. Jednomu hráči může sloužit pro přenos např. 6 raket a dalšího sportovního vybavení jako je náhradní oblečení, láhev s pitím, obuv, míče, výplety a dalších tenisových doplňků. Výhodou je i malá uspořádaná vnější kapsa na drobnosti. 

Ochrana raket

Aby byly vaše rakety v bezpečí za každého počasí, vybavil výrobce 2 kapsy izotermickou funkcí. Ta ochrání vaše rakety i výplety v horkých letních dnech a udrží optimální napětí strun.

Snadný přenos

Tašku si při přenosu můžete přizpůsobit přesně podle vašich preferencí. Můžete využít střední úchop pro nošení v ruce, polstrované zádové popruhy, které jsou nastavitelné nebo si ji jen ležérně přehodit přes rameno. Potěší také přední úchop na jednom konci tašky pro snadné zvedání ze země. Spodní část tašky je opatřena ochrannou vrstvou proti ošoupání.

Wimbledonský design

Taška má elegantní wimbledonský design s modrým nápisem Babolat a bílým logem Wimbledonu na boku. Rozhodně si ji s nikým nespletete a jen tak se vám neokouká. Navíc se může jednat o pěkný sběratelský kousek.

Rozměry tašky: 75 x 48 x 32 cm

Pořiďte si k této tašce také wimbledonské rakety řady Pure Drive pro závodní hráče či Pure Drive Lite pro hobíky, juniory a ženy.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz