1399 CZK

Taška Thule Go Box 8005

Taška Thule Go Box 8005 pro snadný převoz a uspořádání věcí v kufru auta. Univerzální taška má dvě příčky a pokud se nepoužívá dá se jednoduše složit. Objem tašky 64 litrů umožňuje snadno a přehledně ukládat věci.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 10147

Taška Thule Go Box 8005

Taška Thule Go Box 8005

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Taška Thule Go Box 8005 pro snadný převoz a uspořádání věcí v kufru auta. Univerzální taška má dvě příčky a pokud se nepoužívá dá se jednoduše složit. Objem tašky 64 litrů umožňuje snadno a přehledně ukládat věci pro přepravu.

Ve složeném stavu má tloušťku pohých 30 mm. Taška tak nezabere žádné místo.

Promyšlený skládací systém dvoluje rychlé složení a rozložení. Navíc díky sendvičovému systému se dá taška kdykoliv zmenšit na polovinu.

Taška má velikost 61 x 34 x 31 cm a výborně se hodí pro uložení nákupu a menších či středních věcí. Použití je velmi univerzální.

Hodnocení (27)

24×

33
zákazníků již zakoupilo
96 %
zákazníků doporučuje
Taška Thule Go Box 8005
Ověřený zákazník

- Pezinok 1

5

Skladná,praktická a kvalitná taška
Taška Thule Go Box 8005
Ověřený zákazník

- Opava

5

super věc do auta, nic se v kufru neválí a dá se objem na polovinu zmenšit doporučuji....
Taška Thule Go Box 8005
Ověřený zákazník

- Jilem

5

Velmi příjemný doplňek do kufru auta i jinak využitelný a pěkně udělaný.

Dotazy (1)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Aneta Valova

přidáno 5. 09. 2016


Dobry den, chtela bych tuto tasku koupit priteli jako darek, jen se chci zeptat, jak se v kufru auta pripevni? Ma dole suchy zip apod.? V popisu jsem to nikde nevycetla. Nebo se pripevnuje jinak? A je univerzalni s tim pripevnenim do vsech aut? Pokzd si najdete cas na odpoved, predem diky. Aneta

Lukáš Prášek specialista produktů,

odpovídá


Dobrý den,celkově tyto tašky Thule nemají žádný suchý zip ani protiskluzový materiál. Jejich výhoda je, že jsou více typizované pro střešní boxy. Kde krásně vyplní prostor boxu. Tato konkrétní taška, je více určena do kufru auta, ale nemá žádné protiskluzové prvky.Lukáš Prášek, produktový manažer+420 530 503 109www.sportobchod.cz