4990 CZK

Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6930

Thule Jetbag 6930 je nosič kol na tažné zařízení vybaven zásuvkou pro připojení osvětlení zadních světel. Nosič kol se pevně uchycuje na tažné zařízení a díky nastavitelným držákům unese 3 jízdní kola. Jednoduchá a pevná trubková konstrukce dělá z nosiče kvalitní, ale cenově dostupnou variantu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 10215

Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6930

Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6930

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Thule Jetbag 6930 je nosič kol na tažné zařízení vybaven zásuvkou pro připojení osvětlení zadních světel. Nosič kol se pevně uchycuje na tažné zařízení a díky nastavitelným držákům unese 3 jízdní kola. Jednoduchá a pevná trubková konstrukce spolu s klasickými zadními svítilnami hranatého tvaru. Cenově dostupný nosič kol - funkčnost na prvním místě.

Pevná a robustní konstrukce z různě profilovaných ocelových a hliníkovýh trubek. Podobný systém jako EuroWay na závěsu pevně a jistě drží. Nosič kol je vhodný na všechna tažná zařízení.

Uchycení navíc umožňuje také sklopit nosič i s naloženými koly. Přístup do zavazadlového prostoru je díky sklopné funkci velmi praktický a jednoduchý.

Nosič se dá uzamknout k tažnému zařízení pomocí zámku 6890.

Kola se dají k nosiči uzamknout kabelovým zámkem Thule 538.

Nosič kol Jetbag je vybaven 13ti pólovou zásuvkou na běžný přívěs a splňuje tedy normy ISO. Výrobek také splňuje velice přísné evropské normy a je schválen institutem TÜV. schváleno TÜV institutem

V nabídce máme také nosič Thule Jetbag 6920 pro 2 jízdní kola.

Poznámka: Somolepky na SPZ se již od května do balení nedávají a nejsou dostupné ani jako náhradní díl. Ve většině zemí, kam patří i ČR a SR, použití samolepky není dovoleno. Návody jsou bohužel ještě stále staré a proto je v nich tato samolepka uvedena.

Hodnocení (8)

0
zákazníků již zakoupilo
62 %
zákazníků doporučuje
Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6930
Ověřený zákazník

- liberec

5

Jsem s nosičem spokojený ,rychlá montáž a lehké uložení kol.Nevýhoda s přehazováním SPZ u nás není možno pořídit třetí SPZ ,proč ?
Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6930
Ověřený zákazník

- Horní Jelení

4

Spokojenost, na felicii sedí akorát, ale je třeba redukce.
Nosič kol na tažné zařízení Thule Jetbag 6930
Ověřený zákazník

- Klatovy - Luby

4

Nosič je kvalitní, jednoduchá montáž, upevnění k vozidlu i manipulace.Nevýhodou je 13-ti pólová zástrčka. Je chyba, že je povoleno u nás něco takového prodávat. Proč se výrobce nepřizpůsobí našemu trhu a neprodává takové zboží, které není nutno již dále upravovat či dokupovat si další příslušenství ? Dle mého názoru by redukce na 7-mi pólovou zástrčku měla být na našem trhu součástí nosiče.

Dotazy (8)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Martin

přidáno 1. 08. 2011


Dobrý den, koupil jsem u vás tento nosič a je docela fajn. Bohužel je nutná redukce ze sedmipolové na 13-ti polovou zásuvku. Všechna světla mi na nosiči svítí jen couvací ne. Chci se zeptat, zda-li to nemůže vznikout právě použitím redukce nebo třeba nemá 7-mi polová zásuvka couvačku? Na vozíku ji nemám, takže nevím....Prohodil jsem i žárovku ve světle, o níž jsem věděl, že na původním místě v koncové svítilně nosiče svítila, ale v couvacím světle opět nic- žádné svícení.

p prodejna_sklad@sportobchod.cz brigádník1,

odpovídá


Dobrý den,naše česká 7-pólová zásuvka nemá vývod pro zpátečkové světlo. Jsou tam vývody pro:- levý blinkr- pravý blinkr- levé světlo- pravé světlo- mlhovka- osvětlení SPZ- brzdaS přáním hezkého dne Jan Dvorskýtel.: +420 530 503 117 [] email: thule@sportobchod.cz ..... SportObchod.cz - Tvůj nejlepší spoluhráč! .....

Milan

přidáno 27. 07. 2010


Dobrý den, je v ceně tohoto nosiče zámek na tažné zařízení, nebo je nutné ho objednat? Na stránce co si k tomuto nosiči ještě objednat je položka zámek a adapter.

Monika Mechová admin,

odpovídá


Dobrý den,ano, zámek se musí dokoupit zvlášť.-- S pranim pekneho dne Monika Mechová

Eva Velechovská

přidáno 28. 06. 2010


Dobrý den, ráda bych věděla, zda je tento nosič vhodný pro Roomstra. Děkuji

Adam Dušek Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,ano je.V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. S přáním pěkného dne Jan Mléčka

Vratislav Matyáš

přidáno 16. 06. 2010


Dobrý den. Chtěl bych se zeptat,jestli se tento držák hodí na osobní automobil značky Peugeot 307 SW.Zaujala mě jak cena,tak funkčnost tohoto výrobku.A ještě otázka,zda se dají po namontování tohoto nosiče otevřít 5 dveře. Děkuji za odpověd S pozdravem Vratislav Matyáš

Adam Dušek Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,nosič lze použít na jakékoliv auto s tažným zařízením. Je sklopný, takže dveře otevřít jdou.V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. S přáním pěkného dne Jan Mléčka

Jan Fiala

přidáno 10. 05. 2010


Dobrý den, měl bych dotaz ohledně uzamčení držáku Thule Jetbag 6930. Je zámek na kouli v ceně nebo se musí dokoupit zvlášť? Existuje i zámek přímo na kola? Děkuji. Jan Fiala

Adam Dušek Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,zámek na kouli je nutno dokoupit. Kola je třeba zamknout běžným kabelovým zámkem.http://www.sportobchod.cz/Hledani.php?hledani_nazev=6890&send_x=HLEDEJhttp://www.sportobchod.cz/kabelovy-zamek-thule-538.htmV případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. S přáním pěkného dne Jan Mléčka

martysl

přidáno 10. 05. 2010


Dobrý den,bude tento nosic vhodny na BMW 320D E91 combi? Prosím o info,děkuji

Adam Dušek Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,ano. Nosič je vhodný na jakýkoliv vůz s tažným zařízením.V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. S přáním pěkného dne Jan Mléčka

Michal Palcinsky

přidáno 1. 03. 2010


Dobry den. Chcel by som saopytat, je mozne nosic Thule Classic G5 909 rozsirit pomocou adaptera na 4 bicykle. Okrem ineho podla info o max. nosnosti, asi nie. Dakujem.

Adam Dušek Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,nosič 909 lze rozšířit adaptérem 9081:http://www.sportobchod.cz/adapter-thule-euroclassic-g5-9081.htmV případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. S přáním pěkného dne Jan Mléčka

krupanský

přidáno 13. 07. 2009


Dobrý den, u tohoto produktu Thule Jetbag 6930 máte foto pro 2-kolový nosič a u možnosti sklopení máte uvedeno - NE. Je to chyba nebo záměr?

Adam Dušek Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den,je to chyba. Díky za upozornění.-- S pranim pekneho dne Jan Mléčka