629 CZK

Batoh Puma Camo Fanwear Arsenal FC 07492301

Batoh s motivy FC Arsenal je ideální pro každého fanouška londýnského velkoklubu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 53235

Batoh Puma Camo Fanwear Arsenal FC 07492301

Batoh Puma Camo Fanwear Arsenal FC 07492301

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Batoh Puma Camo Fanwear Arsenal FC je stylový batoh, který užijete na rekreační výlety, na fotbal a na další sporty. Ukažte všem v okolí, pro který klub bije vaše srdce. Na zadní straně batohu se vyjímá klubové logo a také znak Puma.

Prostorný batoh pro pohodlné nošení

Rozměry batohu jsou 490 × 300 × 250 mm a nemusíte se proto bát, že by se vám do něj nevešlo veškeré sportovní vybavení. S pohodlnými polstrovanými popruhy na ramena si nastavíte ideální velikost podle potřeby a můžete vyrazit. Při užívání jistě oceníte i závěsné poutko. Úložný prostor je tvořen především hlavní kapsou, do které se vejde vše, co potřebujete. Na drobnosti pak slouží další oddělená kapsa.

Vydrží i několik sezón

Batoh s vámi bude růst a stárnout, protože je ze 100 % polyesteru, a tudíž je odolný proti oděru a poškození. Fandit klubu je láska na celý život a batoh jej s vámi prožije a k tomu i poslouží. I po letech budete vzpomínat, jak jste si pořídili batoh v éře Petra Čecha, Alexise Sáncheze nebo Mesuta Özila. Prohlédněte si také stylový vak Arsenal FC.

Objevuje se v tématech

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (1)

10
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Batoh Puma Camo Fanwear Arsenal FC 07492301
Ověřený zákazník

- Hustopeče

5

Je super😉

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz