399 CZK

Batoh Puma Fanwear Arsenal FC 7461901

Batoh Puma Fanwear Arsenal FC ocení fanoušci londýnských Gunners, a to nejen pro přenos sportovních potřeb, ale i na výlety do přírody.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 35719

Batoh Puma Fanwear Arsenal FC 7461901

Batoh Puma Fanwear Arsenal FC 7461901

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Batoh Puma Fanwear Arsenal FC je báječným doplňkem pro fanoušky londýnského velkoklubu. Batoh najde širokou škálu uplatnění od tradičního přenosu sportovních potřeb až po uskladnění učebnic při cestě do školy. Díky batohu budete mít stále po ruce vše potřebné, ať už jste v centru města na pracovišti nebo v přírodě na výletě.

Prostorný batoh pro pohodlné nošení

Rozměry batohu jsou 30,5 × 47 × 17 cm a nemusíte se proto bát, že by se vám do něj nevešlo veškeré sportovní vybavení. S pohodlnými polstrovanými popruhy na ramena si nastavíte ideální velikost podle potřeby a můžete vyrazit.

Vydrží i několik sezón

Batoh s vámi bude růst a stárnout, protože je ze 100 % polyesteru, a tudíž je odolný proti oděru a poškození. Fandit klubu je láska na celý život a batoh jej s vámi prožije a k tomu i poslouží. I po letech budete vzpomínat, jak jste si pořídili batoh v éře Petra Čecha, Alexise Sáncheze nebo Mesuta Özila.

Objevuje se v tématech

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (1)

9
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Batoh Puma Fanwear Arsenal FC 7461901
Ověřený zákazník

5

Dokonalé

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz