1690 CZK

Batoh Thule Stir 18L 2020

Batoh Thule Stir 18L 2020 je turistický batoh na kratší trasy a do města, který má špičkové zpracování, skvělou praktičnost a důmyslné řešení.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 80043

Další nabídka modelu Stir

Batoh Thule  Stir 18L 2020

Batoh Thule Stir 18L 2020

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Modelová řada Stir
Typ produktu batoh
Objem 18 l
Pohlaví ženy, muži
Vstup do batohu horní
Rozměry 20 x 20 x 45 cm
Hmotnost 420 g
Vhodnost pro sporty turistika, volný čas
Kapsa na notebook Ne

Popis

Batoh Thule Stir 18L 2020 je pravý turistický baťůžek vhodný na kratší trasy. S jeho velikostí ho použijete jak v přírodě, tak ve městě. Právě ve městě jistě oceníte to, že je hrudní popruh zcela odnímatelný a bederní pás lze skrýt za zádovou část. Reflexní materiál vás rozsvítí i za nepříznivé viditelnosti.

Skvěle padne na záda

Aby vám batoh dobře padl, tak délku bederního pásu lze upravit až o 10 cm. Ramenní popruhy jsou samozřejmě doplněny o hrudní popruh, jenž zajistí, aby batoh při chůzi na zádech neposkakoval.

Maximálně praktický

Vevnitř je batoh uspořádán maximálně prakticky, lehce se tak dostanete k obsahu bez složitého hledání. Na ramenním popruhu najdete menší kapsičku, která se hodí na uložení telefonu. Dále je batoh přizpůsobený pro použití vaku na vodu, včetně vývodu na ramenním popruhu.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz