3090 CZK

Batoh Thule Stir 35L Women's 2020

Batoh Thule Stir 35L Women's 2020 je ideální turistický batoh, který se může pochlubit špičkovým zpracováním, skvělou praktičností a důmyslnými řešeními.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 80039

Další nabídka modelu Stir

Batoh Thule  Stir 35L Women's 2020

Batoh Thule Stir 35L Women's 2020

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Modelová řada Stir
Typ produktu batoh
Objem 35 l
Pohlaví ženy
Barva zelená, černá
Vstup do batohu horní, boční
Rozměry 27 x 30 x 56 cm
Hmotnost 940 g
Vhodnost pro sporty turistika, cyklistika, volný čas
Kapsa na notebook Ne

Popis

Batoh Thule Stir 35L Women's 2020 je pravý turistický batoh, se kterým vás ani náročné trasy nezastaví. Při použití ve městě snadno odepnete bederní pás a hrudní popruh. V dešti vám pomůže Storm Guard - pláštěnka v kombinaci s nepromokavým dnem batohu. Pro rychlý přístup ke věcem slouží postranní zip, který můžete otevřít i s nasazenou pláštěnkou.

Skvěle padne na záda

Aby vám batoh dobře padl, tak délku bederního pásu lze upravit až o 10 cm. Ramenní popruhy jsou samozřejmě doplněny o hrudní popruh, jenž zajistí, aby batoh při chůzi na zádech neposkakoval.

Ochrana před deštěm

Při pochodu divočinou oceníte systém Storm Guard, tedy částečnou pláštěnku v kombinaci s nepromokavým dnem batohu. Nejen, že se díky tomu snadno dostanete k láhvi s vodou, systém je oproti tradičním pláštěnkám odolnější a poskytuje lepší ochranu vybavení proti vlhkosti.

Maximálně praktický

Vevnitř je batoh uspořádán maximálně prakticky, lehce se tak dostanete k obsahu bez složitého hledání. V případně nízké viditelnosti vás ochrání reflexní prvky na batohu. Dále na batohu najdete dvě připevňovací poutka zejména na turistické hole.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz