1799 CZK

Helma Bauer 7500

Hokejová helma Nike Bauer 7500 je nejvyšší TOP model světového výrobce vybavená nejnovějšími technologiemi pro dokonalou ochranu a pohodlí při zachování extra nízké hmotnosti. Helma pro náročné profesionální hráče má velmi propracovaný systém odvětrávání.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 17527

Helma Bauer 7500

Helma Bauer 7500

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Technologie Bauer PORON XRD

Popis

Hokejová helma Nike Bauer 7500 je třetí nejvyšší model světového výrobce Bauer. Helma na hokej vybavená nejnovějšími technologiemi pro dokonalou ochranu a pohodlí při zachování extra nízké hmotnosti. Helma pro profesionální a ligové hráče má velmi propracovaný systém odvětrávání s moderní výstelkou a pěnou trojí hustoty.

Vynikající helma vyrobena novými technologiemi je lehká, prodyšná a nikde netlačí!

Helma Bauer 7500 je první navrženou helmou na světě, která využívá nové technologie materiálu PORON pro maximální tlumení rázů bez zbytečného tlačení.

Maximální ochrana hlavy po celém obvodu je realizována třívrstvým materiálem z tvarovatelné pěnové vystélky, která zajistí eliminaci tlaků helmy na hlavu. Strategicky rozmístěné měkčí zóny, které se natvarují přesně podle tvaru hlavy a zajistí pevné usazení a dokonalý komfort.

Materiál použitý na výrobu výstelky tvoří jemné mikrovlákno MICROBAN, které dokonale odvádí pot od pokožky a zanechává pocit sucha pohodlí. Vnitřní výstelka má antibakteriální úpravu.

V přední části helmy a v oblasti týlu se nachází mnoho ventilačních otvorů. Helma má zvýšenou schopnost udržet hlavu chladnou a odvádět včas přebytečnou vlhkost směrem ven.

Oblast ucha je bezpečně chráněna silným průhledným plastem, který je z vnitřní strany obložen ergonomicky navrženými chrániči. Uši nikde netlačí a nijak nesnižují schopnost vnímat hru.

Spolehlivé usazení helmy na hlavě ještě násobí několik dílčích faktorů. Jedním z nich je integrovaný mechanizmus, díky kterému lze rychle a efektivně přizpůsobit velikost helmy vaší hlavě. Systém je realizován pomocí drobných páček po stranách helmy, které stačí uvolnit, upravit helmu na požadovanou velikost, a opět zajistit.

Helma je vybavena pojistným textilním řemínkem s jednoduše zacvaknutelným upínáním. Řemínek pod bradou se dá volitelně zkracovat a prodlužovat.

Schváleno mezinárodní federací ledního hokeje

IIHF.comVybavení splňuje přísné kvalitativní a bezpečnostní normy. Získalo certifikát IIHF a můžete ho používat na všech soutěžích, včetně mezinárodních.

Helmu dodáváme ve více barvách.

Technologie (1)

Bauer PORON XRD

Účinné tlumení nárazů

Materiál Bauer PORON® XRD™ dokáže pohltit energii nárazu. Super lehký a odolný materiál okamžitě pohltí i ve vysoké rychlosti energii vzniklou nárazem. Materiál je vložen na nejvíce exponovaných místech mezi dvěma vrstvami pěnových materiálů, které s touto technologií poskytují vynikající absorpci nárazu.

Na detail technologie

Objevuje se v tématech

Hodnocení (3)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Helma Bauer 7500
Ověřený zákazník

- Poděbrady 1

5

super
Helma Bauer 7500
Ověřený zákazník

- Košice 1

5

Fantastická prilba po všetkých stránkach (vrátane ceny).
Helma Bauer 7500
Ověřený zákazník

- Česká Lípa

5

Opravdu super helma za přijatelnou cenu, v hodnocení nemůžu dát nic jiného než plný počet hvězd!

Dotazy (1)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

YoYo

přidáno 27. 02. 2013


Dobry den, chranic usi je oddelitelny alebo je napevno? Vdaka

Šárka Sýkorová účetní,

odpovídá


Dobrý den,ano, chránič ucha je demontovatelný-- S přáním pěkného dne Tomáš Humaj