7699 CZK

Betony Opus 3721

Betony Opus 3721 pro seniorské brankáře. Dokonalá ochrana a zároveň přijatelná hmotnost. Anatomicky tvarovaná výstelka zvyšuje komfort nošení. Perforované materiály snižují hmotnost a dobře odvádí pot a tělesnou vlhkost.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 20203

Betony Opus 3721

Betony Opus 3721

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Roční kolekce 2010/11
Materiál pásky pevný nylonový pásek, pravá kůže
Systém zapínání 4 pásky s přezkou, 3 kožené pásky s kovovou sponou
Vnitřní výstelka dělená, vyjímatelná
Materiál výstelky nylonová síťovina
Hodnocení Sportega ;
Hodnocení podle stupně ochrany
70
Hodnocení komfortu
70
Naše doporučení k nákupu (poměr výkon/cena)
8

Popis

Betony Opus 3721 senior jsou určené pro seniorské brankáře. Systém ochrany, váha i design byly přizpůsobeny jejich potřebám. Tento inovovaný model chráničů řady Ace-Pro Series poskytuje potřebnou vysokou ochranu a zároveň je neobtěžuje přílišnou váhou. Anatomicky tvarované vnitřní plochy zvyšují komfort nošení a perforované materiály snižují hmotnost a perfektně odvádí pot a tělesnou vlhkost.

Bezpečné chránění lýtka je zajištěno pevným perforovaným materiálem, který je fixovanám klasickým řemínkovým upínacím systémem.

Povrch je tvořen kvalitní syntetickou kůží Taurus, která je velmi odolná vůči oděrům a zajišťuje vysokou trvanlivost materiálu. Materiál se vyznačuje velmi nízkou schopností nasáknutí vlhkosti. Prošité betony mají velmi lehkou konstrukci.

Vnitřní výstelka je vyrobena z nových funkčních materiálů na bázi nylonového vlákna. Materiál dokonale odvádí přebystečnou vlhkost od pokožky a poskytuje noze zvýšený komfort.

Upínání je řešeno klasickým systémem pásků s nastavitelnými přezkami. V oblasti kolena a pod kolenem jsou pásky 4. V nejvíce namáhané oblasti lýtka jsou betony opatřeny dvěma širokými koženými pásky s klasickou sponou pro pevné a jisté upnutí nohy. Užší kožený pásek zajišťuje upnutí betonu k brusli.

Betony dodáváme v bílo-modro-stříbrné barvě.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz