1499 CZK

Brankařská hokejka Swerd 4400

Elitní model brankařské hole z produkce firmy Swerd použitelný v kterékoli profesionální soutěži. Velmi lehká, profesionální, žerď je vyrobena z odlehčeného osikového jádra a horizontálních lamel, tvořených dýhami finské břízy. Po celé délce vyztužuje shaft speciální carbonlaminát s dvanácti graphitovými pásky, které dodávají holi extrémní tvrdost a odolnost i v nejvíce namáhaných místech.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 2299

Brankařská hokejka Swerd 4400

Brankařská hokejka Swerd 4400

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Výkonnostní třída hráče Profesionální
Roční kolekce 2007/08

Popis

Elitní model brankařské hole z produkce firmy Swerd použitelný v kterékoli profesionální soutěži.

Velmi lehká, profesionální, žerď je vyrobena z odlehčeného osikového jádra a horizontálních lamel, tvořených dýhami finské břízy. Po celé délce vyztužuje shaft speciální carbonlaminát s dvanácti graphitovými pásky, které dodávají holi extrémní tvrdost a odolnost i v nejvíce namáhaných místech.

Duální sklotkanina a plátky bílého jasanu vytvářejí vysoce odolnou čepel, jejíž pevnost je ještě podnícena aramidovou tkaninou jak ve spodní části hole, tak i z obou stran příložníku. Vysoká odolnost této speciální tkaniny zabraňuje nežádoucímu vyštipování a tím prodlužuje životnost celé hokejky.

Celková délka hokejky je 168 cm, délka od konce shaftu po patku je 144 cm.

Hokejka váží 915 g.

Nevíte si rady jaké zvolit zahnutí brankářské hokejky? Máme pro vás jednoduchou pomůcku jak správně zvolit zahnutí u brankářských hokejek. Držíte-li lapačku v levé ruce (klasický gard) zvolte zahnutí levé (levá ruka dole) naopak držíte-li lapačku v pravé ruce (opačný gard) zvolte zahnutí pravé (pravá ruka dole).

V návaznosti na skladovou dostupnost může být design hole mírně odlišný - parametry jsou však zcela identické.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (22)

13×

0
zákazníků již zakoupilo
95 %
zákazníků doporučuje
Brankařská hokejka Swerd 4400
Ověřený zákazník

- Zahájí

5

dobra hokejka
Brankařská hokejka Swerd 4400
Ověřený zákazník

- Prešov 5

5

Hokejka je v pohode, čo je dôležité je to, že sa neštiepi ako iné drevené hokejky ktoré som mal doposiaľ.
Brankařská hokejka Swerd 4400
Ověřený zákazník

- Kravaře u České Lípy

5

Dobrá hokejka vydržela bez úhony i výbuch vzteku :-D

Dotazy (3)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Pavel Navrátil

přidáno 8. 12. 2011


Dobrý den, chtěl bych se zeptat v jakých velikostech příložníku máte tyto hokejky? Potřeboval bych ji tak 67, nebo 69 cm. Dekuji za odpověď.

Šárka Sýkorová účetní,

odpovídá


Dobrý den,délka příložnku je 68 cm-- S přáním pěkného dne Tomáš Humaj

Roman Pešta

přidáno 28. 11. 2011


Dobrý den. Rád bych se zeptal na hmotnost hokejky. 515 g je opravdu výrazně nižší než u jiných hokejek této cenové kategorie. Vzhledem k tomu, že jsem hobby brankář, rád bych si pořídil takto lehkou hokejku ( ta současná zabráňuje spíš mě než puku :-)) ) ale zároveň bych byl rád aby byla dostatečně pevná, protože chytám i klubovým hráčům prí rekreačních sranda mačích.... Můžete mi doporučít? Ještě jeden dotaz. Držím-li ji v pravé ruce, potřebuji tedy levé prohnutí hokejky? Děkuji za odpověď na mé amaterské dotazy. S pozdravem Pešta Roman

Šárka Sýkorová účetní,

odpovídá


Dobrý den,hokejku jsem osobně přeměřoval minulý týden při celkové kontrole a doplnění parametrů hokejek, takže ta hodnota je skutečně reálná a není to žádný reklamní tah z katalogu výrobce. Maximálně připouštím určitou toleranci způspbenou výrobou a může se lehce lišit kus od kusu pár gramů.Hokejka je kvalitní a na Vaše účely určitě postačující.Co se týká držení hole tak ano pokud hokejku držíte v pravé ruce je to zahnutí levé.tady máte ilustrační obrázekhttp://www.sportobchod.cz/s/jak-vybrat-zahnuti-hokejky-115-- S přáním pěkného dne Tomáš Humaj

Zdeněk Černocký

přidáno 1. 12. 2007


Zajímalo by mě, zda si můžu objednat konkrétní typ zahnutí čepele a tvar ukončení příložníku pro Brankařskou hokejku Swerd 4400.Konkrétně zahnutí levé "2" a tvar "A".

Luděk Henčl Produktový specialista,

odpovídá


Dobrý den, obávám se, že toto Vaše přání nedokážu splnit. Ze Swerdu nám posílají zahnutí, které nemůžu nijak ovlivnit.