11449 CZK

Brusle Bauer Vapor X900 S-17 SR

Brusle Bauer Vapor X900 SR se špičkovými technologiemi poskytnou neskutečné zrychlení náročným profesionálním hokejistům.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 50823

Další nabídka modelu Vapor

Brusle Bauer Vapor X900 S-17 SR

Brusle Bauer Vapor X900 S-17 SR

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Modelová řada Vapor
Velikostní kategorie Senior
Výkonnostní třída hráče Profesionální
Roční kolekce 2017/18
Preferovaný styl bruslení frekvenční
Materiál skeletu 3D Curv kompozit s technologií X-rib
Materiál výstelky LOCK FIT +
Jazyk FLEX LOCK +
Vnitřní stélka LOCK FIT +
Podešev celokarbonový kompozit
Držáky (holdery) Bauer TUUK Lightspeed Edge
Nože (železa) TUUK Lightspeed 3 Stainless Steel
Hodnocení pevnosti a tuhosti
100
Hodnocení odolnosti a životnosti
90
Hodnocení kvality nožů
100
Naše doporučení k nákupu (poměr výkon/cena)
10
Hodnocení použité technologie
100

Popis

Hokejové brusle Bauer Vapor X900 SR z kolekce pro sezónu 2017/2018 jsou ideální volbou pro náročné profesionální hokejisty s nízkým profilem nártu, kteří hledají absolutní jistotu v pohybu na ledě. Brusle s kvalitními noži, které se chlubí vysokou životností, se stanou skvělou oporou pro hráče a přinesou luxusní pohodlí

Jako Patrick Kane

Patrick Kane ve výstroji Bauer Vapor

Věděli jste, že tváří hokejové výstroje Bauer Vapor je Patrick Kane? Vyzkoušejte i další části hokejové výstroje pro dynamické hráče s oblíbenou střelou zápěstím.

Více o Bauer Vapor »

TIP: Zamyslete se nad svým stylem hokeje

Preferujete spíše silový styl hokeje a vaše oblíbená střela je rána golfákem od modré? Potom sáhněte spíše po hokejové výstroji Bauer Supreme »

Jste spíše hokejista, který střelbu i bruslení rád kombinuje? Potom sáhněte spíše po hokejové výstroji Bauer Nexus »

Základní parametry:

  • Skelet je neuvěřitelně tuhý a pevný
  • Vložka dokonale v brusli nohu uzamkne
  • Jazyk přináší maximální ochranu nártu
  • Tepelně tvarovatelná vrstva Anaform
  • Podrážka z celokarbonového kompozitu
  • Kvalitní nože s vysokou životností

Vysoká kvalita

Skelet brusle vyrobený z 3-D tvarovatelného Curv composite s technologií X-rib žebrováním poskytne maximální ochranu před tvrdým zásahem puku. Brusle pokrytá tepelně tvarovatelnou vrstvou Anaform se dokonale přizpůsobí tvaru nohy podle individuálních nároků, a tak zajistí vysokou míru pohodlí i během náročného zápasu.

Spolehlivé upevnění

Systém klasického zavazování tkaniček je vyrobený z vysoce odolného, ale zároveň měkkého plastu, který zajistí dokonalé obepnutí nohy. Brusle ještě zvýší dokonalé upevnění nohy v brusli a vás na ledě nikdo a nic nerozhodí.

Technologie (7)

Bauer X-Rib

Maximálně tuhá a v pohybu nebránící konstrukce

Patentovaná konstrukce Bauer X-Rib nijak nebrání volnosti pohybu a aktivně přispívá ke zvýšení akcelerace a rychlé změny pohybu hráče. Křížové zpevnění je extra odolné vůči bočním sekům a nastřelení pukem. Konstrukce chrání oblast kotníku a celou zadní část nohy.

Bauer X-Rib

Konstrukce zadní části brusle využívá speciální struktury ve tvaru písmene X

Na detail technologie

Bauer TUUK LS 3

Ostré a nerezavějící ostří

Brusle jsou vybaveny noži Bauer TUUK LightSpeed 3. Jedná se o velice oblíbené a často používané odolné nože pro profesionální hráče od světového výrobce. Speciální nože zajišťují dlouhou životnost i při častém ostření a mají velmi ostré, nerezavějící ostří. Rychlá a jednoduchá výměna nože je charakteristickým znakem tohoto modelu. Modifikovaný tvar usnadňuje broušení nože a tím i jeho přizpůsobení na míru každého hráče.

Na detail technologie

Bauer TUUK LightSpeed Edge

Rychlejší skluz

Držáky nožů Bauer Tuuk LightSpeed Edge představují revoluční design s možností jednoduché výměny nože za pár vteřin bez použití nářadí. Držáky jsou kompatibilní se všemi noži Tuuk LightSpeed. Nové je také uložení nože v držáku, které umožňuje rychlejší skluz a menší oblouky.

Na detail technologie

Bauer Lock Fit + liner

Noha v naprostém luxusu

Zásluhou výstelky Lock Fit + zůstane vaše noha v absolutním suchu. Navíc výstelka dokonale zpevní nohu v brusli a umožní hráči neuvěřitelné zrychlení. Brusle tak dodá hokejistovi potřebné sebevědomí a prostor pro jisté obratné pohyby i v té nejvyšší rychlosti.

Na detail technologie

Bauer Flex Lock +

Dokonalý jazyk

Jazyk Flex Lock + má asymetrický tvar, a tak nebudete mít problém se do boty snadno a pohodlně vejít. Žádné dlouhé obouvání vás v šatně nečeká. Vycpávka ze speciálního plastu poskytne dokonalou ochranu nártu. Jazyk navíc nohu zpevní a dodá více jistoty do rychlých pohybů.

Na detail technologie

Bauer Vapor brusle

Brusle Bauer Vapor se vyznačují těsnou konstrukcí paty do tvaru písmene V. Naopak v oblasti prstů jsou širší. Díky tomuto tvaru se hodí pro dynamický styl bruslení a rychlé změny směru. Vapor je celosvětově nejoblíbenější řada bruslí napříč všemi kategoriemi.

Na detail technologie

Bauer Curv® Composite

Zvýšená ochrana

Materiál Curv Composite poskytuje po celé své ploše maximální ochranu před tvrdými střelami, nárazy do mantinelu i případným seknutím hokejky. Technologie od značky Bauer ubírá výstroji na hmotnosti, ale naopak účinnost ochrany zvyšuje.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz