1699 CZK

Chrániče holení Bauer SG 8000

Nejvyšší model profi chráničů s maximální ochranou a téměř totálním individuálním nastavením. Nekompromisní ochrana lýtkového svalu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 1368

Chrániče holení Bauer SG 8000

Chrániče holení Bauer SG 8000

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

MAXIMÁLNÍ OCHRANA - to je hlavní charakteristika těchto holení. Nastavitelné prvky chrání holeň nejen ze předu, ale i z boku a zezadu. Díky tomu je vhodná především pro hráče, kteří se ostrým střetu nevyhýbají, ale neustále je vyhledávají.

Asymetrická ochrana je zabezpečena několika vrstami, které společně tvoří komplex bez slabin. Vnější odolný plast byl speciálně zvrásněn tak, aby dobře rozkládal a absorboval nárazovou energii. Proti této tužší části působí vnitřní pěnová vrsta z výrazně inovovaného odlehčeného materiálu.

Hlavní novinku v ochraně před zranění kolene představuje tzv. ANTI-DAMPENING systém. Testováním bylo totiž zjištěno, že největší počet zranění kolene (hlavně vazů) vzniká tím, že koleno není v okamžiku nárazu zcela zpevněno, protože organismus reaguje nepatrně později. Tento systém poskytuje čas k tomu,aby se koleno zpevnilo přirozenou cestou, a tím se možnost jeho poranění minimalizovala. Empirické testy prokazují, že to v praxi funguje.

Zesílený a rozšířený boční chránič lýtkového svalu, který pokrývá prakticky celou nohu, je možné indiviuálně nastavit. Zároveň je možné upravit i délku horní ohebné části chrániče. Holeně jsou uchyceny ověřeným systémem se dvěmi elastickými suchými zipy, který dobře drží a zároveň je příjemný.

Oproti dřívějším modelů byla při vývoji věnována velká pozornost i větrání a odvodu vlhkosti. Systémy OPTIMAX a DRI-FIT odvádí vlhost a pot na povrch, kde se o ně efektivně postará perfovaný povrch chrániče, který vpouští vzduch. To vše pro to, abyste se při hře cítili maximálně příjemně a mohli myslet pouze na ni.

Hodnocení (2)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Chrániče holení Bauer SG 8000
Ověřený zákazník

5

Původně mě nadchla cena a už už jsem objednával, ale náhodou se mi dostaly do ruky a jsou příliš těžké. Jako útočníkovi by mi nevyhovovaly, ale pro obránce budou výborné. Hodnotím zpracování, ochranu nohy a to jak sedí.
Chrániče holení Bauer SG 8000
Ověřený zákazník

5

Asi nejlíp chráněnné holeně jaké jsem viděl, velmi pekný vzhled. Tento model se Baueru velmi povedl. Navíc jsou velmi lehké a rána přes ně nejde ani cítit. Zde jsou za velmi skvělou cenu, už jsem je viděl aji za 4.500, doporučuji koupit, nebudete litovat.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz