42990 CZK

Crussis e-Atland 7.6-S 2021

Crussis e-Atland 7.6-S 2021, špičkové elektrokolo z dílny české značky CRUSSIS ocení všichni aktivní sportovci, kteří se nebojí jezdit i v horším terénu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 92120

Crussis e-Atland 7.6-S 2021

Crussis e-Atland 7.6-S 2021

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví muži
Průměr kol 27,5 palců
Výkon motoru 250 W (max. 500 W)
Kapacita baterie 630 Wh
Materiál rámu slitina Alu 6061
Barva červená
Určení Cross-country
Druh vidlice odpružená pružinová
Přední zdvih 100 mm

Popis

Pánské elektrokolo CRUSSIS e-Atland 7.6-S si užijí cyklisté na výletech v terénu, na silnici i cyklostezce. Středový motor BAFANG MAX Drive s integrovanou baterií v rámu kola znamená jediné: skvěle vyvážené, stabilní a lehce ovladatelné e-kolo, které navíc lahodí oku.

Jedná se o zcela nový model pro sezónu 2021 z dílny přední české značky CRUSSIS. Díky nosnosti 120 kg uveze i urostlejší chlapy.

Nenápadná, ale zaveze vás kamkoliv

Srdcem elektrokola dodávajícím energii do systému je baterie s Li-Ion články Panasonic 36 V / 630 Wh (17,5 Ah). Samozřejmostí je vybavení baterie BMS deskou, která ji chrání před přehřátím, zkratem nebo přebitím. Baterii můžete nabíjet přímo na nosiči kola, nebo ji lze za účelem nabití vyjmout – nabít ji tak můžete doma pomocí přiložené nabíječky v jakékoliv standardní zásuvce. Dojezd e-kola je 150 km – zde samozřejmě vždy záleží na profilu trati a způsobu využití asistence, která je v případě tohoto modelu pětistupňová.

  • Zcela vybitou baterii nabijete do plné kapacity za 9 hodiny.

Jasně a zřetelně

Přehledný barevný LCD displej na řídítkách zobrazuje kromě základních informací o se stavu baterie a aktuálně využívaného stupně asistence také další údaje týkající se jízdy (rychlost, ujetá vzdálenost aj.). Displej je dále vybaven USB konektorem umožňujícím dobíjení mobilních zařízení (telefon, navigace, osvětlení aj.). Dobíjet svá zařízení tak můžete i mimo civilizaci, což se zejména při delších výletech může hodit.

Výkonný motor

O dojezd a spolehlivost se stará středový elektromotor BAFANG MAX drive (M400), o nominálním výkonu 250 W (max 500 W). Použití středového elektromotoru přispívá k ideálnímu vyvážení elektrokola – jde o moderní řešení používané u vyšších řad e-biků po celém světě. Při zachování nízké spotřeby nabízí opravdu vysoký točivý moment až 80 Nm.

  • Elektromotor je také vybaven torzním snímačem síly šlapání - čím větší výkon za jízdy vynaložíte, tím více vám motor pomůže.
  • Použitím středového elektromotoru bylo docíleno optimálního umístění těžiště přímo do středu kola. Elektrokola Crussis jsou tak skvěle ovladatelná a parádně drží stopu.
  • Elektromotor samotný (volba míry asistence) je pak ovládán prostřednictvím tlačítek (plus, mínus, on/off) umístěných na řídítkách vedle páky přední brzdy.

Kvalitní komponenty

  • Kola o velikosti 27,5“, které jsou v případě horských kol dnes již nezbytným standardem
  • Rám 18“ a 20“
  • 9rychlostní přehazovačka Shimano Alivio
  • Kotoučové hydraulické brzdy
  • Odpružená vidlice Suntour XCT30 HLO DS 27,5" s pružinovým tlumením a  zdvihem 100 mm
  • Bikové plášťě MAXXIS ARDENT 27,5 X 2,40

Tak co myslíte? Chcete vyrazit tam, kam se s normálním kolem nedostanete? Šlápněte do pedálů, elektrokolo Crussis e-Atland 5.6 je připraveno vyrazit s vámi!

E-kolo je dodáváno bez blatníků, osvětlení, stojánku aj. Ty však lze ke kolu bez problémů dokoupit a následně namontovat.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz