30450 CZK

Crussis e-Savela 1.6 2021

Dámské trekové elektrokolo e-Savela 1.6 2021 s motorem v zadním náboji je tím pravým pro pohodlné ježdění a výlety všeho druhu. Je stabilní a ovladatelné.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 92130

Crussis e-Savela 1.6 2021

Crussis e-Savela 1.6 2021

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Dojezd až 100 km
Značka motoru Bafang
Výkon motoru 250 W
Materiál rámu hliník
Barva červená, bílá
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Dámské trekové elektrokolo e-Savela 1.6 2021 je přesně tím pravým pro pohodlné ježdění a výlety všeho druhu. Chcete vyrazit na pořádný výlet? Nenechat se limitovat profilem nebo délkou výletu? Pak je toto kolo vhodné právě pro vás.

Pohodlná a stabilní geometrie

E-bike e-Savela 1.6 je určen díky sníženému hliníkovému rámu právě pro dámy. Geometrie rámu zajišťuje nejen pohodlné nasednutí a sesednutí z kola, ale také jeho skvělou stabilitu a ovladatelnost. Velkou mírou k tomu přispívá rovněž baterie s Li-Ion články 13 Ah, která je plně integrována do rámu e-kola. Praktické, funkční a k tomu oku lahodící design. Co víc si přát? Snad funkčnost a spolehlivost.

Motor v zadním náboji

O pohon se stará elektromotor Bafang umístěný v náboji zadního kola. Spolehlivě vás doveze až do vzdálenosti 100 km – zde samozřejmě vždy záleží na profilu trati a způsobu využití asistence, která je v případě tohoto modelu pětistupňová.

Přehledné ovládání

A jak vlastně asistenci ovládáte? Jako u většiny elektrokol prostřednictvím LCD panelu umístěného na řídítkách. Ten zobrazuje stav baterie, zvolený stupeň asistence elektromotoru, rychlost a ujetou vzdálenost

Praktická výbava

  • E-kolo je vyráběno na 28“ kolech ve dvou velikostech rámu 17“ a 19“.
  • O řazení se stará 21 rychlostí sady Shimano Tourney a jízdní komfort vám zpříjemní odpružená vidlice a pohodlné sedlo.
  • Bát se nemusíte ani deště. Součástí výbavy e-kola jsou totiž kromě stojánku a nosiče rovněž blatníky.

 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz