1549 CZK

Cyklistická helma BELL Stoker zelená 2017

Cyklistická přilba BELL Stoker zelená 2017 je elegantně tvarovaná přilba, která zajistí bezpečnost při jízdě v horských podmínkách.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 39069

Cyklistická helma BELL Stoker zelená 2017

Cyklistická helma BELL Stoker zelená 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva zelená
Hmotnost 316 g
Použití podle stylu jízdy MTB

Popis

Cyklistická přilba BELL Stoker zelená 2017 je elegantně tvarovaná přilba, která zajistí bezpečnost při jízdě v horských podmínkách.

Náhled videa

Stoprocentní ochrana

Skořepina přilby je navržená z pevného vstřikovaného polykarbonátu, který je vysoce odolný při tvrdých nárazech. Zaručí tedy ochranu a zároveň disponuje vysokou životností. Vnitřní část helmy tvoří měkká výztuž, která zajistí potřebný komfort. 

Komfort díky odvětrávání

Ventilaci zajistí 13 speciálně upravených větracích otvorů, díky kterým budete v suchu a pohodlí i za nepříznivých podmínek.

Snadná úprava velikosti

U modelu BELL Stoker vsadili výrobci na systém SpeedDialFit, díky kterému si snadno upravíte velikost helmy podle potřeby.

Odnímatelné hledí

Součástí helmy je propracované VPV hledí, se kterým můžete snadno manipulovat.

Stylový design

Designéři vsadili na klasickou výraznou zelenou barvu. Chcete propracovanou helmu, která zajistí vaši ochranu při jízde na trailových tratích? Pak je model BELL Stoker skvělou volbou.

Velikost: S (51 - 55 centimetrů), M (55 - 59 centimetrů) L (59 - 63 centimetrů), XL (61 - 65 centimetrů)

Patříte mezi jezdce s konzervativním stylem a komedie na hlavě vás nechávají chladnými? Zvolte si cyklistickou přilbu BELL Stoker 2017 v černé barvě.

Technologie (1)

BELL Overbrow Ventilation

Zachovejte chladnou hlavu

Potí se vám při jízdě hlava a proklínáte okamžik, kdy jste si helmu nasadili? Díky odvětrávacímu systému Overbrow Ventilation se hodíte zase rychle do pohody. Vzduch ochlazený rychlou jízdou vstupuje do vnitřního prostoru helmy skrze otvory a vzduchovými kanály se šíří po celém obvodu přilby. S větrem ve vlasech se vám pojede jedna báseň.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz