2199 CZK

Cyklistická helma BELL Stratus modro-bílá 2017

Cyklistická přilba BELL Stratus modro-bílá je cyklistická přilba s float designem, osmnácti ventilačními otvory a váhou 275 gramů.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 39067

Cyklistická helma BELL Stratus modro-bílá 2017

Cyklistická helma BELL Stratus modro-bílá 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva bílá, modrá
Hmotnost 275 g
Použití podle stylu jízdy silniční, rekreační jízda

Popis

Cyklistická přilba BELL Stratus modro-bílá je cyklistická přilba v modro-bílé barevné kombinaci, která ohromí zejména osmnácti ventilačními otvory i nízkou váhou 275 gramů. Přilba se může pochlubit hned několika certifikáty, a to CE EN1078 i CPSC Bicycle.

Technologie (3)

BELL No-Twist Tri-Glides

Vlát za vámi budou jen kadeře

Rychle nastavitelné upevňovací prvky na helmě pomohou docílit komfortu při dlouhé jízdě. Řemínky zůstanou v ideální poloze a nebudou vám nikde překážet a plandat.

Na detail technologie

BELL Float Fit

Když do sebe všechno zapadá

O dokonalé zapadnutí hlavy do helmy se stará minimalistický a lehký systém. Jednoduchým otočením kolečka nastavíte požadovaný rozměr helmy a získáte absolutní ochranu před bolestivým dopadem.

Na detail technologie

BELL Overbrow Ventilation

Zachovejte chladnou hlavu

Potí se vám při jízdě hlava a proklínáte okamžik, kdy jste si helmu nasadili? Díky odvětrávacímu systému Overbrow Ventilation se hodíte zase rychle do pohody. Vzduch ochlazený rychlou jízdou vstupuje do vnitřního prostoru helmy skrze otvory a vzduchovými kanály se šíří po celém obvodu přilby. S větrem ve vlasech se vám pojede jedna báseň.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz