879 CZK

Helma BELL Traverse XL černá

Cyklistická přilba BELL Traverse XL je pohodlná přilba, která zajistí bezpečnost při jízdě na kole nebo inline bruslích.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 39080

Helma BELL Traverse XL černá

Helma BELL Traverse XL černá

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví unisex
Určení MTB
Barva černá
Hmotnost 326 g
Použití podle stylu jízdy silniční, rekreační jízda

Popis

Cyklistická přilba BELL Traverse XL černá je pohodlná víceúčelová přilba, která zajistí bezpečnost při jízdě na kole nebo inline bruslích. Přilba je ideálním parťákem na rodinné výlety, ale s grácií zvládne také fitness jízdu plnou dobrodružství.

Stoprocentní ochrana

Skořepina přilby je navržená z pevného vstřikovaného polykarbonátu, který je vysoce odolný při tvrdých nárazech. Zaručí tedy ochranu a zároveň disponuje vysokou životností. Vnitřní část helmy tvoří měkká výztuž, která zajistí potřebný komfort.

Komfort díky odvětrávání

Ventilaci zajistí 22 větracích otvorů, díky kterým budete neustále v suchu a pohodlí.

Odnímatelné hledí

Součástí helmy je klasické hledí, které v případě potřeby snadno odejmete.

Stylový design

Designéři vsadili na klasickou černou barvu. Na levé straně je nápis BELL. Chcete stylovou helmu, která stoprocentně zajistí vaši ochranu? Pak je model BELL Traverse ideální volbou. 

Velikost: XL (56 - 63 centimetrů)

Nelíbí se vám barevná kombinace helmy? Máte na výběr i z dalších barevných možností. Vyzkoušejte bílo-stříbrnou nebo zeleno-černou barevnou kombinaci, a to by bylo, abyste nekápli na tu správnou.

Technologie (1)

BELL Ergo Fit

Upravujte dle libosti

Každý člověk má odlišný tvar hlavy, ale upínací systém Ergo Fit si s tím poradí a zajistí přesné uchycení přilby každému jezdci. Přilba bude na hlavě velmi dobře stabilní, a tak vás nebude celou cestu trápit, že by vám helma padala. Celou hlavu obepíná úzká čelenka, kterou můžete snadno upravit jednou rukou.

Na detail technologie

Hodnocení (1)

24
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Helma BELL Traverse XL černá
Ověřený zákazník

5

Vyzkoušený tip i velikost, kupovali jsme druhou do rodiny :-)

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz