1599 CZK

Cyklistická helma GIRO Phase modrá 2017

Cyklistická přilba GIRO Phase spolehlivě zajistí bezpečnost při jízdě na kole nebo inline bruslích v trailových podmínkách.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 38951

Cyklistická helma GIRO Phase modrá 2017

Cyklistická helma GIRO Phase modrá 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva modrá
Použití podle stylu jízdy silniční, rekreační jízda

Popis

Cyklistická přilba GIRO Phase modrá spolehlivě zajistí bezpečnost při jízdě na kole nebo inline bruslích. Trailové tratě se před vámi skloní, jelikož je pokoříte bez jakéhokoli strachu.

Stoprocentní ochrana

Skořepina přilby je navržená z pevného polykarbonátu, který je vysoce odolný při tvrdých nárazech. Zaručí tedy ochranu a zároveň disponuje vysokou životností. Vnitřní část helmy tvoří EPS vložka, která poskytne stoprocentní komfort a ochranu v případě nepříjemných pádů.

Komfort díky odvětrávání

Ventilaci zajistí 24 větracích otvorů, díky kterým budete neustále v suchu a pohodlí.

Snadná úprava velikosti

Velikost přilby si lehce upravíte díky propracovanému systému Roc Loc.

Stylový design

Designéři vsadili na klasickou modrou barvu. Na levé straně je pak černý nápis Giro. Součástí přilby je také krátký kšilt. Chcete stylovou helmu, která stoprocentně zajistí vaši ochranu? Pak je model GIRO Phase ideální volbou.

Technologie (2)

GIRO Acu Dial 2 Fit System

Pásek pro jistější a pohodlnější jízdu

Acu Dial 2 Fit si ponechává od mladšího sourozence jednoduchost v utažení přilby. Pomocí jedné ruky jednoduše upevníte a jedete. Nový model však disponuje také kotvícím páskem, který dopřává jezdcům větší pocit pohody. Přilba si ponechává přátelský postoj k jezdcům s dlouhou hřívou, jelikož disponuje otvorem, kterým culík nebo cop protáhnete.

Na detail technologie

GIRO Phase Helmet

Nandejte to nástrahám lesa

Chcete vysoký výkon a nízký profil helmy? Pak jste kápli na tu správnou. Přilba je jako ze železa a nedovolí, aby vás bolel jakýkoli karambol. Vyrazte do hor, užijte si jízdu přes kořeny stromů nebo sjeďte trať plnou kamenů a lesních potůčků. Není potřeba mít strach, o bezpečí se postará nezdolná přilba.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz