999 CZK

Cyklistická helma Uvex I-VO modrá 2017

Cyklistická přilba Uvex I-VO je pohodlná přilba pro začátečníky, která spolehlivě zajistí bezpečnost při jízdě na kole.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 39218

Další nabídka modelu I-VO

Cyklistická helma Uvex I-VO modrá 2017

Cyklistická helma Uvex I-VO modrá 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva modrá
Použití podle stylu jízdy silniční, rekreační jízda

Popis

Cyklistická přilba Uvex I-VO blue metallic je pohodlná přilba pro začátečníky, která spolehlivě zajistí bezpečnost při jízdě na kole nebo bruslích. Ventilaci zajistí 24 větracích otvorů, díky kterým budete neustále v suchu a pohodlí. Součástí přilby je krátký kšilt, který vás spolehlivě ochrání před sluncem.

Stylový design

Designéři vsadili na modrou barvu. Na levé straně je nápis Uvex. Přední kšilt je navržený v černé barvě. Chcete stylovou helmu, která stoprocentně zajistí vaši ochranu? Pak je model Uvex I-VO ideální volbou.

Velikost: 52 - 57 a 56 - 60 centimetrů

Technologie (3)

Uvex FAS

Řemínky neškrtí a zajistí stoprocentní bezpečnost

Technologie FAS (Fast Adapting System) zajišťuje pohodlné upínání, aniž by vás řemínky jakkoli omezovaly v pohybu nebo někde škrtily. Helma díky popruhům zůstane na hlavě i v extrémních situacích a řemínky budou vždy v nejlepší možné poloze.

Na detail technologie

Uvex InMould Technology

Lehkost a pevnost skořepiny

Pevnou konstrukci zajišťuje polykarbonátová skořepina odolná proti nárazům. Do ní je vstřikována EPS pěna, která vám poskytne stoprocentní komfort a ochranu v případě nepříjemných pádů. Použitý materiál je navíc velmi lehký, přitom však maximálně pevný.

Na detail technologie

Uvex Monomatic

Stlačíte knoflík a máte upevněno

Jednoduché a pohodlné zapínání helmy je se systémem Monomatic samozřejmostí. Zmáčknete knoflík připevněný na řemíncích a helmu upevníte nebo naopak uvolníte. Řemínky budou sedět ideálně a nedopustí, aby vám přilba spadla za jízdy. Vše zvládnete jednou rukou.

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz