2124 CZK

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 modrý

Batoh Osprey Escapist 18 Indigo Blue 2017 je praktický a stylový batoh, který využijete při výletech na kole i pěších túrách.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 39125

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 modrý

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 modrý

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Modelová řada Escapist
Barva modrá
Hydrovak Ne

Popis

Batoh Osprey Escapist 18 Indigo Blue 2017 je praktický a stylový batoh, který využijete při výletech na kole i pěších túrách. Batoh se pyšní zabudovanou pláštěnkou, která je navíc dokonale viditelná.

Propracované odvětrávání

Součástí batohu je systém odvětrávání zad AirScape a stejně tak odvětrávací popruhy BioStretch. Při sportovních činnostech tak budete neustále v suchu a pohodlí.

Dostatek úložného prostoru

Batoh nabízí dostatek úložného prostoru. Do prostorné hlavní komory lehce uložíte náhradní oblečení. Její součástí je taky organizér na nářadí nebo pumpičku. V horní části je malá kapsa pro uložení brýlí nebo jiného příslušenství. Na rameni pak kapsa, do které se pohodlně vejde mobilní telefon.

Velikost Objem Hmotnost
S/M 16 litrů 1010 g
M/L 18 litrů 1070 g

Snadné připnutí přilby i blikačky

K batohu lehce připnete přilbu díky systému LidLock, který je pro batohy Osprey typický. Díky páskům nastavíte batoh podle aktuálního objemu.

Odolný materiál

Batoh je navržený z propracovaného polyesterového materiálu, který je maximálně odolný proti ošoupání nebo proděravění. Nemusíte se tak obávat jeho nízké životnosti.

Stylový design

Designeři vsadili na elegantní modrou barvu. Na přední straně je nápis Osprey a logo značky.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (2)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 modrý
Ověřený zákazník

- Vojčice

5

GREAT
Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 modrý
Ověřený zákazník

- Čelechovice na Hané

5

Batoh je super, synovi se moc líbí.

Dotazy (1)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz

Jan Rosa

přidáno 20. 05. 2022


Dobrý den, mám dotaz na cyklistický batoh Osprey Escapist 18 z Vašich stránek. V tabulce uvádíte, že velikosti S/M odpovídá 16l, velikosti M/L 18l. Ve výběru velikostí nabízíte pouze S/M. Tak nevím - nabízený batoh je pouze ve velikosti S/M, tedy Osprey Escapist 16? Předpokládám, že "velikost" se neváže jen k objemu, ale především k výšce postavy, jak to u batohů Osprey bývá, t.j. nabízená velikost S/M se spíš pro menší postavu...? Děkuji předem za odpověď,

Zbyněk Balabán specialistka zákaznické péče,

odpovídá


Dobrý den, rozdíl je ve výšce zádové části. Proto se změní i objem batohu. Aktuálně máme skladem pouze velikost S/M 16l. https://www.sportobchod.cz/cyklisticky-batoh-osprey-escapist-18-modry-2017.htm