2799 CZK

Cyklistický batoh Osprey Raptor 14 červený

Cyklistický batoh Osprey Raptor 14 červený má velmi prodyšné popruhy i zádový systém. 2,5 litrový rezervoár vás osvěží na všech cestách.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 66945

Cyklistický batoh Osprey Raptor 14 červený

Cyklistický batoh Osprey Raptor 14 červený

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva červená
Roční kolekce 2019
Počet velkých oddílů 1x hlavní oddíl

Popis

Cyklistický batoh Osprey Raptor 14 červený je učen cyklistům, kteří hledají praktický batoh na delší cyklovýlety. Batoh výrobci vybavili rezervoárem (2,5 l), takže nemusíte ztrácet čas zastávkami na pití. Navíc mu nechybí ani kapsa na nářadí.

Minimalizuje pocení

Síťový zádový panel AirScape má centrální ventilační kanálek, který zajistí proudění vzduchu k zádům. Ze stejného důvodu má batoh i Biostrestch popruhy. Nemůžeme vám zaručit, že budete úplně v suchu, ale rozhodně vám panel pomůže k tomu, abyste se potili co nejméně. 

Žízeň vás nezastaví

Tvůrci batohu moc dobře vědí, že při maximálním výkonu musíte dodržovat pitný režim. Proto batoh vybavili 2,5 litrovým rezervoárem, který vám zajistí osvěžení při kratších i delších výletech. 

Prostor i pro drobnosti

Pokud máte smysl pro detail, tak oceníte propracovaný prostor na drobnosti. Nemusíte se bát dát do menší kapsy na zip třeba i telefon nebo brýle. Věci se vám v ní nepoškrábou. Samozřejmou součástí výbavy je i poutko na blikačku a systém LidlLock pro uchycení přilby

Vždy připraven

Nehoda není náhoda. I na takové situace je potřeba se připravit. Ať už se vám s kolem stane cokoliv, vždy vám přijde vhod nářadí. Z toho důvodu výrobce vybavil batoh rozbalovací kapsou na nářadí ToolWrap

 

 

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz