1399 CZK

Dětská cyklistická helma Uvex Kid 1 unicorn

Dětská cyklistická helma Uvex Kid 1 unicorn je vynikající dětská přilba pro nejmenší s velkým množstvím nastavení a bezpečnostními prvky.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 69900

Dětská cyklistická helma Uvex Kid 1 unicorn

Dětská cyklistická helma Uvex Kid 1 unicorn

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva bílá, růžová
Hmotnost 205 g
Použití podle stylu jízdy MTB, silniční, rekreační jízda

Popis

Dětská cyklistická helma Uvex Kid 1 unicorn je vynikající dětská přilba pro nejmenší s velkým množstvím nastavení a propracovanými bezpečnostními prvky. Jedná se o nejlépe vybavený model z řady Kid od Uvexu. Pyšní se kvalitní konstrukcí skořepiny InMould technologií, bezpečným a komfortním upínacím systémem 3D IAS 3.0 a antilalergenními vycpávkami s možností vyjmutí.

Pohodlné a jednoduché zapínání

Zapínání u této přilby je tak jednoduché a pohodlné, že jej zvládne i vaše děcko. Systém Monomatic byl navržen pro zapínání přilby na bradě jednou rukou. Propracovaný systém uchycení přilby zajišťuje vynikající stabilitu na hlavě a uchycení jak na šířku, tak na výšku. Technologie FAS (Fast Adapting System) umožňuje snadné nastavení popruhů kolem obličeje tak, aby dítě nerušily při pohybu.

Příjemná projížďka

V horkých letních dnech je zárukou příjemné projížďky s čerstvým vánkem vzduchu v zádech množství 17 ventilačních otvorů, které mají v přední části síťku proti hmyzu. Kvalitní vycpávky Basic pads jsou vyjímatelné, takže je po několikerém použití snadno vyperete. Z výroby jsou tyto vycpávky antialergenní. Přilba je připravena na uchycení triangle LED světla, které lze dokoupit zvlášť.

Pohádkový design

Je to právě design, který rozhoduje o tom, zda-li se dítě bude v helmě cítit příjemně. Tato verze je obarvena v bílo-růžovém plášti s jednorožcem, kytičkami a srdíčky. Není pochyb o tom, že osloví především děvčátka.

Vlastnosti:

  • Lehká cyklistická přilba disponuje konstrukcí InMould, která zajišťuje maximální bezpečí a lehkost helmy
  • Obsahuje antibakteriální výstelky basic pads na suchý zip, které jsou snímatelné a pratelné
  • Upínací mechanismus Monomatic pod bradou lze regulovat 1 rukou stiskem tlačítka
  • Šířku přilby lze plynule nastavit systémem IAS 3.0 pomocí kolečka
  • Pásky FAS strap jsou variabilní a mají měnitelné nastavení
  • Čelní ventilační otvory jsou kryty síťkou proti hmyzu
  • Kompatibilní se světlem triangle LED
  • Hmotnost: od 205 g
  • Velikosti: 46 - 52 cm

Technologie (4)

Uvex FAS

Řemínky neškrtí a zajistí stoprocentní bezpečnost

Technologie FAS (Fast Adapting System) zajišťuje pohodlné upínání, aniž by vás řemínky jakkoli omezovaly v pohybu nebo někde škrtily. Helma díky popruhům zůstane na hlavě i v extrémních situacích a řemínky budou vždy v nejlepší možné poloze.

Na detail technologie

Uvex InMould Technology

Lehkost a pevnost skořepiny

Pevnou konstrukci zajišťuje polykarbonátová skořepina odolná proti nárazům. Do ní je vstřikována EPS pěna, která vám poskytne stoprocentní komfort a ochranu v případě nepříjemných pádů. Použitý materiál je navíc velmi lehký, přitom však maximálně pevný.

Na detail technologie

Uvex IAS 3D

Padne jako ulitá

Helma se stejným obvodem, jaký má vaše hlava, nemusí automaticky zajistit maximální bezpečí. Systém IAS 3D je však absolutní jistotou. Každý má jiný tvar hlavy. Liší se obvodem i výškou. Propracovaný systém nabízí mimořádnou funkci přesného nastavení výšky i šířky přilby. Helma se tak dokonale přizpůsobí všem tvarům.

Na detail technologie

Uvex Monomatic

Stlačíte knoflík a máte upevněno

Jednoduché a pohodlné zapínání helmy je se systémem Monomatic samozřejmostí. Zmáčknete knoflík připevněný na řemíncích a helmu upevníte nebo naopak uvolníte. Řemínky budou sedět ideálně a nedopustí, aby vám přilba spadla za jízdy. Vše zvládnete jednou rukou.

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz