749 CZK

Dětská cyklistická helma BELL Span purpurová 2017

Dětská cyklistická přilba BELL Span je BMX přilba, která se hodí na skateboard, BMX kolo nebo na brusle.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 39103

Dětská cyklistická helma BELL Span purpurová 2017

Dětská cyklistická helma BELL Span purpurová 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Hmotnost 423 g
Použití podle stylu jízdy rekreační jízda, freestyle

Popis

Cyklistická přilba BELL Span purpurová je dětská BMX přilba hodící se pro chlapce i dívky, která dobře ochrání hlavu vašeho potomka při jízdě na kole, ale i na skateboardu nebo na kolečkových bruslích. Klasická BMX přilba k freestylovému životu zkátka patří.

Padne jako ulitá

Díky upínacímu systému Action Fit se už nemusíte nikdy víc bát, že potomkovi helma sklouzne nebo nebude na tom správném místě.

Lehkost a odolnost, to je oč tu běží

Se svými 423 gramy není helma těžká, takže ji dítě na hlavě skoro ani neucítí. Přitom poskytne tolik potřebnou ochranu při pádu nebo nehodě.

Už nikdy více se hlava dítka nezapotí

Díky 10 ventilačním otvorům bude hlava dítěte vždy dobře odvětraná a nestane se, že by si dítě stěžovalo na zapocenou hlavu.

Má na to papíry

Přilba pevně padne na hlavu a poskytne spolehlivou ochranu za každých okolností. Helma se může pochlubit hned několika certifikáty, a to ASTM F1492-08 (Skate), CE EN1078 a CPSC Bicycle.

Správná BMX přilba má chránit, ale také dobře vypadat. Vsaďte se, že společně pro vás najdeme tu správnou volbu, i když se vám právě purpurová přilba nelíbí. Na výběr máte také oranžovou nebo modrou variantu.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz