4990 CZK

Dětské kolo 4EVER KID SHOT 20 modré 2016

Dětské kolo s odpruženou vidlicí 4EVER KID SHOT 20 2016 je skvělou volbou pro začínající závodníky s výškou 105-135 cm.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 60153

Dětské kolo 4EVER KID SHOT 20 modré 2016

Dětské kolo 4EVER KID SHOT 20 modré 2016

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 20 palců
Barva modrá
Brzdy V brzdy
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Dětské kolo 4EVER KID SHOT 20 modré 2016 je dokonalý parťák pro děti ve výšce 105 až 125 cm. Vaše děti už si zaslouží pořádný stroj, ne jen dětskou hračku na ježdění okolo domu. Nechte se zlákat skvělým dětským horským kolem od značky 4EVER. Pokud nevíte, jak vybrat dětské kolo, koukněte se do cyklistické poradny.

 

Česká kvalita, za kterou se výrobce nebojí ručit

4EVER je kvalitní česká značka vyrábějící horská,krosová a dětská jízdní kola i elektrokola. Všechna kola splňují ty nejpřísnější normy. Značka, která se specializuje na střední a top kategorii jízdních kol. Díky kvalitě výroby a zvolených komponentů poskytuje značka 4EVER tříletou záruku na celé kolo.

Pojištění proti krádeži ZDARMA

Pokud si zaregistrujete nové kolo 4EVER do 48 hodin od jeho koupě na webu 4EVER, máte po starostech. V případě krádeže vám garantují celý jeden rok nárok na poskytnutí stejného kola nového, popřípadě jiného nového kola za stejnou pořizovací cenu. A jak na registraci? Přečtěte si jednoduchý návod.

Dětské horské kolo pro asfalt a lehký terén

Dětské kolo 4EVER s 20" koly a odpruženou vidlicí se stane věrným a spolehlivým parťákem pro cesty po stezce i v terénu. Děti snadno poznají nová místa s pomocí precizně zpracovaného rámu doplněného o špičkové komponenty.

Lehké a bezpečné

Aby se dětem dobře jezdilo, je kolo vyrobené z nejlehčích materiálů. Hliníkový rám doplňují další odlehčené komponenty důležité pro dětské kolo. Zárukou bezpečné jízdy vašeho dítěte jsou spolehlivé brzdy, nižší nástupní výška i jednoduchý řetěz. Šest rychlostních stupňů s otočným řazením na říditkách je pro potřeby dětí více, než dostatečných.

Skvělé materiály a zpracování

Dětský 11" rám doplňují kola ideální velikosti 20" a vhodné komponenty pro dětské horské kolo. Vše dohromady dětem zajistí dokonalou přesnost stroje. Firma 4EVER si na kvalitě zpracování dala záležet, děti tak budou v bezpečí při jízdě na cyklostezce i na polní cestě.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (2)

6
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Dětské kolo 4EVER KID SHOT 20 modré 2016
Ověřený zákazník

- Boskovice

5

Rychlé dodání zboží, dobrá cena.
Dětské kolo 4EVER KID SHOT 20 modré 2016
Ověřený zákazník

- Klášterec nad Ohří 1

5

Krásný výrobek. Hodnotit by měl můj vnuk, ale až po Ježíškovi.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz