7499 CZK

Dětské kolo BMC Sportelite 20 limetkové 2018

Dětské kolo BMC Sportelite 20 2018 je ideální kolo pro děti o výšce 105–135 cm, které se nezaleknou ani delšího výletu v terénu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 53382

Dětské kolo BMC Sportelite 20 limetkové 2018

Dětské kolo BMC Sportelite 20 limetkové 2018

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 20 palců
Barva zelená
Brzdy V brzdy
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Dětské kolo BMC Sportelite 20 2018 je dokonalý společník pro děti. Pokud vašemu dítěti nestačí kolo jen na lítačku okolo domu, užasne nad dětským horským kolem od BMC. Horské kolo doporučujeme pro děti o výšce 105–135 cm. Pokud nevíte, jak vybrat dětské kolo, koukněte se do cyklistické poradny.

Dětské horské kolo pro nováčky v terénu

Horská dětská kola BMC s 20" rámem se pro děti stanou ideální vstupní branou do světa lehkého trailu. Bezpečně prozkoumají nové terény s pomocí precizně zpracovaného rámu doplněného o špičkové komponenty. Takové dětské horské kolo je v zásadě stejné jako dospělácké, jen je velikostně ušité na míru těm nejmenším.

Dětské horské kolo BMC Sportelite 24 2018 červené

Lehké a bezpečné dětské kolo

Aby se dětem dobře jezdilo, je kolo vyrobené z nejlehčích materiálů. Hliníkový rám doplňují další komponenty důležité pro dětské kolo. Zárukou bezpečné jízdy vašho dítěte jsou spolehlivé brzdy, nižší nástupní výška i jednoduchý řetěz.

Precizní geometrie

Rám se správnou geometrií doplňují kola ideální velikosti a vhodné komponenty pro dětské horské kolo. Vše dohromady dětem zajistí dokonalou přesnost stroje. BMC na součástech kola nešetřilo a děti tak budou v bezpečí ať už při jízdě v lese nebo na horách.

Pro vyšší děti o výšce 115–145 cm doporučujeme jiné dětské horské kolo BMC Sportelite 24 2018.

Švýcarská kvalita ve spojení s olympijskými vítězi

BMC je prémiová cyklistická značka ze Švýcarska. Od roku 1994 se BMC etablovalo ve světě profesionální cyklistiky.

Cyklisté na kolech BMC Switzerland

Značka sponzoruje i tři hlavní profesionální týmy – cyklistický BMC Racing Team v čele s olympijským vítězem z Ria de Janeira Gregem van Avermaetem, triatlonový BMC Etixx Professional Triathlon Team a crossový BMC Mountainbike Racing Team, za který závodí i dvojnásobný olympijský vítěz Julien Absalon.

Vlastní výzkum v Impec Labu

Impec Lab

Aby vše sedělo jak mělo a dostali jste opravdu kvalitní kolo, musí za vším stát kvalitní výzkum. BMC má vlastní laboratoř Impec Lab a výzkumníky, kteří dohlížejí na vývoj nejnovějších technologií.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz