4999 CZK

Dětské kolo Kona Hula zeleno-černé 2018

Dětské kolo Kona Hula zeleno-černé 2018 je kvalitní dětské kolo za rozumnou cenu. Jeho hliníkový 12" rám je osazen 24" koly.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 53358

Dětské kolo Kona Hula zeleno-černé 2018

Dětské kolo Kona Hula zeleno-černé 2018

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 24 palců
Barva zelená, černá
Brzdy čelisťové
Druh vidlice pevná

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Dětské kolo Kona Hula zeleno-černé 2018 je dokonalý společník pro děti o výšce 115 až 145 cm. Pokud mají vaše děti rády cyklistiku, určitě si zaslouží kvalitní horské kolo. Nechte se unést dětským horským kolem od firmy Kona. Pokud nevíte, jak vybrat dětské kolo, koukněte se do cyklistické poradny.

Kvalita pocházející z drsné Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka pocházející z Vancouveru. Již od roku 1988 značka vyvíjí freeridové speciály, ale i klasická horská a silniční kola prvotřídní kvality pro širokou veřejnost.

Dětské horské kolo pro rovný povrch i zvlněný povrch

Treková dětská kola Kona s 24" koly se pro děti stanou ideálním dopravním prostředkem pro cesty po asfaltu i v lehkém terénu. Snadno prozkoumají nové trasy s pomocí precizně zpracovaného rámu doplněného o špičkové komponenty. Tomuto kolu už oproti seniorskému bicyklu téměř nic nechybí, jediný rozdíl je snad jen v jeho velikosti.

Lehké a bezpečné dětské kolo

Aby se dětem dobře jezdilo, je kolo vyrobené z nejlehčích materiálů. Hliníkový 12" rám doplňují další odlehčené komponenty důležité pro dětské kolo. Zárukou bezpečné jízdy vašeho dítěte jsou spolehlivé brzdy, nižší nástupní výška a jednoduchý řetěz.

Precizní geometrie

Rám s dětskou geometrií doplňují kola ideální velikosti a vhodné komponenty pro dětské horské kolo. Vše dohromady dětem zajistí dokonalou přesnost stroje. Firma Kona si na kvalitě zpracování dala záležet, děti tak budou v bezpečí při jízdě na cyklostezce i na polní cestě.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz