6750 CZK

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine 20 zelené 2017 + DÁREK

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine 20 10 zelené 2017 je optimálním společníkem mladých jezdců trpících posedlostí cyklistikou.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 47581

Další nabídka modelu Catherine

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine 20 zelené 2017 + DÁREK

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine 20 zelené 2017 + DÁREK

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine 20 10 zelené 2017 je dětské jízdní kolo v zelené barvě s 20palcovými koly a 10palcovým rámem, které udělá radost jak chlapcům, tak dívkám. Kolo se pyšní velmi nízkou hmotností 9,6 kg díky lehkému, ale pevnému hliníkovému rámu.

Na tomto bajku, budete v cajku

Tento faktor způsobuje lehkost jízdy a prohlubuje její celkový požitek. Jednostopé vozidlo nese pláště vykazující výjimečně nízký valivý odpor přispívající k zachování energie mladých jezdců. U malých závodníků je tato skutečnost zásadní, protože ještě nedisponují rozsáhlým fyzickým fondem a dostatečnými rezervoáry silových kapacit v takové míře jako dospělí jedinci.

Základní parametry

  • Rám Custom Alu 6061.T6
  • Řazení Shimano SL-RS35 Revoshift (6 rychlostí)
  • Brzdy Tektro BR-855 V-brake
  • Počet rychlostí 1 × 6
  • Velikost 10.0"
  • Hmotnost 9,6 kg

Království za kolo

Rámová trubka kola je prohnutá a umožňuje komfortní nasedávání a vystupování. Poskytuje také větší manévrovací prostor a konečně také rozšiřuje výškový rozsah mladého cyklisty.

Lehce se napruží

Nízká hmotnost řidiče není překážkou a v žádném případě se negativně nepromítá do horší citlivosti chodu kola. Naopak je zajištěna citlivost na velmi vysokém standardu.

Zařaďte (se) mezi nejlepší

Řazení Shimano Revo Shift je vyvinuto přesně na míru dětské dlaně a v maximální možné míře usnadňuje závodním benjamínkům ovládání a změny jednotlivých řadících stupňů. Kolo na celém svém povrchu koncentruje nepřeberné množství bezpečnostních a ochranných prvků minimalizujících možnost zranění či úrazu.

A pokud by vaše děti zatoužili po jiné barvě, máme pro vás na skladě i růžové provedení.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz