5990 CZK

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine růžové 2018

Dívčí kolo Rock Machine 20 Catherine růžové 2018 je vhodné pro děti ve věku 6 až 9 let. Hodí se pro jízdu po rovném povrchu, ale dobře si poradí i v lehkém terénu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 55266

Další nabídka modelu Catherine

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine růžové 2018

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine růžové 2018

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Dětské kolo Rock Machine 20 Catherine růžové 2018 je dokonalý společník pro dívky ve věku 6 až 9 let. Váše malá závodnicesi zaslouží pořádný stroj, ne jen dětskou hračku na ježdění okolo domu. Nechte se zlákat skvělým dětským horským kolem od značky Rock Machine. Pokud nevíte, jak vybrat dětské kolo, koukněte se do cyklistické poradny.

Kvalita pocházející z českých luhů a hájů

Rock Machine je zavedená cyklistická značka s českými kořeny. Již od roku 1994 se postupně zabydluje jak na trhu s horskými a sjezdovými koly, tak na poli profesionální cyklistiky.

Dětské horské kolo pro asfalt a lehký terén

Dětská kola Rock Machine s 20" koly se pro děti stanou ideálním pomocníkem pro cesty po asfaltu i v lehkém terénu. Snadno prozkoumají nové terény s pomocí precizně zpracovaného rámu doplněného o špičkové komponenty.

Lehké a bezpečné dětské kolo

Aby se dětem dobře jezdilo, je kolo vyrobené z nejlehčích materiálů. Hliníkový rám doplňují další odlehčené komponenty důležité pro dětské kolo. Zárukou bezpečné jízdy vašeho dítěte jsou spolehlivé brzdy, nižší nástupní výška i jednoduchý řetěz.

Precizní geometrie

Rám s dívčí geometrií doplňují kola ideální velikosti 20" a vhodné komponenty pro dětské horské kolo. Vše dohromady dětem zajistí dokonalou přesnost stroje. Firma Rock Machine si na kvalitě zpracování dala záležet, děti tak budou v bezpečí při jízdě na cyklostezce i na polní cestě.

Nádherný design

Kombinace růžové, bílé a černé barvy dává kolu krásný vzhled, který upoutá pozornost na první pohled.

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz