7990 CZK

Dětské kolo Rock Machine 24 Catherine

Dětské kolo Rock Machine 24 Catherine 2020 je výbornou mašinou pro mladé závodníky. Malý, ale šikovný a zároveň srovnatelný s bicyklem pro dospělé.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75674

Dětské kolo Rock Machine 24 Catherine

Dětské kolo Rock Machine 24 Catherine

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Průměr kol 24 palců
Barva červená, oranžová, fialová
Brzdy V brzdy

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Dětské kolo Rock Machine 24 Catherine 2020 je výbornou mašinou pro mladé závodnice. Malý, ale šikovný a zároveň srovnatelný s horským kolem pro dospělé. Kola o velikosti 24 palců s rámem 12 palců zdolají každou překážku jak po másle, takže vaše dítě bude spokojené a užije si každý moment z jízdy. Je vhodné pro děti od 7 do 11 let, které měří od 125 do 145 cm

Česká kvalita 

Už od roku 1994 vytváří firma ROCK MACHINE horská kola, na kterých je radost řádit. Jejich filozofií je, aby se zákazník za řidítky maximálně bavil. To se jim už dlouho řadu let daří a jejich spokojení zákazníci to moc dobře ví. 

Všestranný a bezpečný

Kolo díky tlustým plášťům Schwalbe Impac CrossPac, 24x2,00" zajistí všestrannost, takže s nim může vaše dítě jezdit jak na silnici, tak i v terénu. Zároveň je ale i bezpečné díky výborné geometrii a kvalitnímu provedení. Tohle vše však neznamená, že by bylo kolo těžké. Protože použitá slitina Al-6061, která byla použitá na rám, je lehká a zároveň i odolná. 

Vzhled, který si zamiluje každý chlapec

Designem je kolo na stejné úrovni, jako kvalitou. Krásná fialová barva doplněna červeno-oranžovým nápisem a detaily do sebe krásně zapadají, takže ohromí jak vaše dítě, tak i jeho kamarády. 

 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz