10990 CZK

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-růžové

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-růžové 2020 je určené cyklistům z řad dětí od 7 let a výškou postavy cca 140 - 155 cm.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75617

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-růžové

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-růžové

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-růžové 2020 je určené cyklistům z řad dětí od 7 let a výškou postavy cca 140 - 155 cm. Šedo-růžové kolo od kvalitní značky Rock Machine vás určitě nezklame a bude vašim dětem spolehlivě sloužit několik let. Vaše malá cyklistka si v tomto věku už zaslouží plnohodnotné kolo, které ji bude nápomocné při výletech a jejích dobrodružstvích.

Snadné ovládání

Pro děti je důležité, aby se kolo snadno ovládalo a všechny manévry pohodlně zvládly. Rock Machine 26 Thunder má geometrii navrženou přesně pro tyto účely. Všechny zatáčky projede vaše malá závodnice bez sebemenšího zaváhání.

Doma na asfaltu i v lehkém terénu

Dětská kola Rock Machine s 26" koly se pro vaše děti stanou tím nejlepším parťákem pro cesty po asfaltu i v terénu. Lehce objeví nová místa s pomocí precizně zpracovaného rámu doplněného o špičkové komponenty. Kvalitní devítirychlostní řazení Shimano obstojí i při jízdě do toho nejprudšího kopce.

Lehké a přitom bezpečné

Vynikající nízká váha kola 9,9 kg zajišťuje lehkou ovladatelnost a představuje hmotnost, se kterou vaše děti v případě potřeby snadno manipulují. Odolný a lehký rám z hliníkové slitiny doplňují další odlehčené komponenty důležité pro dětské kolo. Zárukou bezpečné jízdy vašeho dítěte jsou bezpochyby spolehlivé brzdy, nižší nástupní výška i jednoduchý řetěz.

Pohodlí pro vaše děti

Rám kola je schopný absorbovat většinu vibrací vznikajících při jízdě. Cesta vašich malých cyklistů po polních cestách bude mnohem více pohodlnější. Díky pohodlnému sedátku s vámi děti jistě zvládnou i delší výlety.

Unikátní design

Kombinace spolu ladících barev dává kolu nezaměnitelný vzhled, který upoutá pozornost na první pohled.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz