10990 CZK

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-oranžové

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-oranžové 2020 je určené cyklistům z řad dětí od 7 let a výškou postavy cca 140 - 155 cm.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 75618

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-oranžové

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-oranžové

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Složení a seřízení ZDARMA

Při osobním odběru na jedné z našich prodejen vám kolo nebo koloběžku rádi připravíme rovnou k jízdě a nebudeme za to chtít vůbec nic. Stačí jen tuto možnost zaškrtnout v jednom z kroků při dokončování objednávky.

Dětské kolo Rock Machine 26 Thunder šedo-oranžové 2020 je určené cyklistům z řad dětí od 7 let a výškou postavy cca 140 - 155 cm. Šedo-oranžové kolo od kvalitní značky Rock Machine vás určitě nezklame a bude vašim dětem spolehlivě sloužit několik let. Váš malý cyklista si v tomto věku už zaslouží plnohodnotné kolo, které mu bude nápomocné při výletech a jeho dobrodružstvích.

Snadné ovládání

Pro děti je důležité, aby se kolo snadno ovládalo a všechny manévry pohodlně zvládly. Rock Machine 26 Thunder má geometrii navrženou přesně pro tyto účely. Všechny zatáčky projede váš malý závodník bez sebemenšího zaváhání.

Doma na asfaltu i v lehkém terénu

Dětská kola Rock Machine s 26" koly se pro vaše děti stanou tím nejlepším parťákem pro cesty po asfaltu i v terénu. Lehce objeví nová místa s pomocí precizně zpracovaného rámu doplněného o špičkové komponenty. Kvalitní devítirychlostní řazení Shimano obstojí i při jízdě do toho nejprudšího kopce.

Lehké a přitom bezpečné

Vynikající nízká váha kola 9,9 kg zajišťuje lehkou ovladatelnost a přestavuje hmotnost, se kterou vaše děti v případě potřeby snadno manipulují. Odolný a lehký rám z hliníkové slitiny doplňují další odlehčené komponenty důležité pro dětské kolo. Zárukou bezpečné jízdy vašeho dítěte jsou bezpochyby spolehlivé brzdy, nižší nástupní výška i jednoduchý řetěz.

Pohodlí pro vaše děti

Rám kola je schopný absorbovat většinu vibrací vznikajících při jízdě. Cesta po polních cestách bude mnohem více pohodlnější. Díky pohodlnému sedátku s vámi děti  jistě zvládnou i delší výlety.

Unikátní design

Kombinace spolu ladících barev dává kolu nezaměnitelný vzhled, který upoutá pozornost na první pohled.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz