70000 CZK

Elektrokolo GT e-Pantera Current

Horské elektrokolo GT e-Pantera Current 2021 v designu Triple Triangle s pohonnou jednotkou Shimano nejlépe využijete na cross-country jízdu po lesních cestách.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 93702

Elektrokolo GT e-Pantera Current

Elektrokolo GT e-Pantera Current

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Výkon motoru 250 W
Kapacita baterie 504 Wh
Materiál rámu hliník
Barva černá
Určení Cross-country
Druh vidlice odpružená pružinová
Přední zdvih 120 mm

Popis

Horské elektrokolo GT e-Pantera Current 2021 s hliníkovým rámem v klasickém designu Triple Triangle disponuje pohonnou jednotkou Shimano STePS DU-E7000, která vám dodá trochu více výkonu, takže můžete jezdit mnohem delší vzdálenosti za kratší čas a vy si tak lépe užijete jízdu po lesních i zpevněných cestách.

Náhled videa

Elektromotor srdcem kola

Nejdůležitější „orgán“ tohoto kola je elektromotor Shimano STePS DU-E7000, který vám zajistí rychlou jízdu v jakémkoliv terénu a podpoří vás, když už nebudete moci. Skvělé na tom všem je, že elektropohon se ovládá bezdispleyovou jednotkou, takže vy se můžete soustředit pouze na jízdu.

Větší vzdálenost už není problém

Elektromotor je napájen akumulátorem STEPS BT-E8035, který má neuvěřitelnou kapacitu až 504 Wh. To vám zaručí to, že ujedete mnohem větší vzdálenost než kdy dříve, a navíc za relativně krátký čas.

Pohodlí a jistota na prvním místě

O pohodlnou jízdu na jakémkoliv kole se musí postarat především kvalitní odpružení a kola. A to vám zajistí velmi kvalitní komponenty, jako je pružinová vidlice SR Suntour XCM32-DS se zdvihem 120 mm, která vám dovolí přejet každou díru, kořen či jinou nerovnost. Přejet jakoukoliv nerovnost vám pomohou i pláště Schwalbe Nobby Nic Performance o rozměru 29 x 2.35", která vám také zajistí bezpečné a rychlé projetí prudkých zatáček, díky neuvěřitelné přilnavosti.


Bezpečnost za každé situace

Díky tomu, že je kolo vybaveno hydraulickými brzdami Shimano MT200, tak budete v bezpečí i když budete brzdit v jakékoliv situaci i rychlosti, protože brzdy vám pomohou bezpečně zastavit.

Důležitá je hlavně kvalita

Na kole je zachovaná, již osvědčená, hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál.

 

 

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz