67 CZK

EXP Grizly Müsli přes noc Semínkové 600 g

Müsli přes noc Grizly si můžete večer zalít vodou či mlékem a ráno máte předem nachystanou snídani.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: batch-reduced-93000

EXP Grizly Müsli přes noc Semínkové 600 g

EXP Grizly Müsli přes noc Semínkové 600 g

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Forma sypké
Hmotnost 600 g
Speciální požadavky vegan, vegetarián, bez palmového oleje, bez přidaného cukru

Popis

Müsli přes noc neboli overnight müsli si můžete večer zalít vodou či mlékem a ráno máte předem nachystanou lahodnou a plnohodnotnou snídani plnou živin. Ale pozor, název může být zavádějící, müsli vůbec nemusíte namáčet v nápoji celou noc, bohatě stačí hodina!

Vlastnosti a výhody: Müsli přes noc (také Bircher nebo overnight müsli) bylo vyvinuto švýcarským lékařem Maximilianem Bircher-Brennerem. Původně bylo určeno pro jeho pacienty. Ve Švýcarsku a Německu ale dodnes zůstává oblíbenu snídaní a není divu, jedná se o velmi zdravou a chutnou záležitost. Základ tvoří ovesné vločky, které jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, cenných vitamínů (především skupiny B a E) a minerálních látek jako jsou hořčík, draslík, železo a fosfor. Kustovnice čínská je známá pro své antioxidační a omlazující schopnosti, ananas dodává směsi šťavnatou jemně sladkou chuť. Kombinace čtyř druhů semínek obohacuje směs o cenné, zdraví prospěšné látky, jako jsou vitamíny, minerální látky a zdravé Tuky.

Použití: Müsli přes noc je lahodnou plnohodnotnou snídaní i sytou svačinou. Nejlépe chutná dozdobené čerstvým ovocem a oříškovým máslem.

Způsob přípravy: Protože müsli není naporcované, je jen na vás, jak velkou porci zvolíte a zvládnete sníst. Nasypejte směs do zavařovací sklenice či misky, přidejte mléko, rostlinný nápoj, bílý jogurt se sirupem nebo vodu a vložte alespoň na 30-60 minut (nebo klidně na celou noc) do lednice a hotovo!

TIP: Pokud raději snídáte teplou snídani, zalejte si müsli horkou vodou (přibližně 80 °C), nechejte 5 minut odstát a lahodná ovesná kaše je na světě.

Nutriční informace


100 g
Energetická hodnota 1636 kJ / 390 kcal
Tuky 11,5 g
- z toho nasycených 1,4 g
Sacharidy 56,8 g
- z toho cukry 12,9 g
Vláknina 9,5 g
Bílkoviny 13,4 g
Sůl 0,7 g

Složení

  • Ovesné vločky jemné, kustovnice čínská (bobule kustovnice, konzervant E220 oxid siřičitý), ananas sušený (ananas, cukr, konzervant E220 oxid siřičitý, kyselina citronová), dýňové semínko loupané, slunečnice loupaná, lněné semínko hnědé, lněné semínko zlaté

Informace

  • Administrativní zařazení: Müsli.
  • Vyrobeno v Česku.
  • Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz