512 CZK

EXP Sponser Immunoguard 10×4,1 g

Přírodní doplněk stravy, jehož složky příznivě působí na funkci imunitního systému a přispívají k ochraně před oxidačním stresem.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: batch-reduced-92891

EXP Sponser Immunoguard 10×4,1 g

EXP Sponser Immunoguard 10×4,1 g

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Přírodní doplněk stravy, jehož složky příznivě působí na funkci imunitního systému a přispívají k ochraně před oxidačním stresem.

Hlavním úkolem imunitního systému je obrana organismu proti patogenům, alergenům, nebezpečným cizorodým látkám (např. toxinům) či pozměněným buňkám vlastního těla (nádorovým buňkám).

Posilovat obranyschopnost těla je důležité proto, abyste se cítili dobře, nepodlehli jste snadno nemoci a v případě chřipky či nachlazení se dokázali co nejrychleji zotavit.

Tento výrobek byl určen primárně pro sportovce, ale díky obsahu vysoce kvalitních a funkčních složek, jež působí synergicky, je rovněž vhodný i pro každodenní použití, při pracovním vytížení nebo v období zvýšeného stresu. Můžete jej užívat jak dlouhodobě, tak několik dní před důležitými závody, cestováním, před událostmi, kde dochází k setkávání velkého počtu lidí apod.

Hlavní benefity:

  • Obsažené látky příznivě působí na přirozenou funkci imunitního systému.
  • Přípravek obsahuje vysoké koncentrace přírodních účinných látek.
  • Dobře fungující imunitní systém chrání tělo před nežádoucími bakteriemi, viry a kvasinkami a před jejich toxiny.
  • Antioxidanty chrání před škodlivým vlivem volných radikálů a zvyšují odolnost vůči stresu.
  • Reishi podporuje přirozenou obranyschopnost, zajišťuje normální funkci oběhové soustavy a normální hladinu cholesterolu v krvi.
  • Fruktooligosacharidy a arabinogalaktan působí jako prebiotikum - zdroj energie pro prospěšné probiotické střevní bakterie.
  • Použité suroviny jsou bezpečné, bez obsahu dopingových látek.
  • Bez aditiv.
  • Svěží chuť (černý rybíz).

Náš tip:

  • Immunoguard získal obrovskou oblibu u našich zákazníků díky příznivému působení na imunitu především v období podzim-jaro.
  • Immunoguard díky své účinnosti patří mezi nejoblíbenější produkty vrcholových sportovců.
  • V případě, že potřebujete rychlejší nástup účinků, můžete denní dávku až ztrojnásobit.

Jednotlivé složky:

  • Nukleotidy jsou základními stavebními kameny nukleových kyselin DNA a RNA, které hrají hlavní roli vždy, když je potřeba vytvořit nové buňky, například při tvorbě bílých krvinek pro imunitní odpověď během infekce.
  • ResistAid® arabinogalaktany představují ve vodě rozpustnou, jemnou vlákninu s imunomodulačními vlastnostmi, která přispívá k obnovení přirozené střevní mikroflóry. Arabinogalaktany zvyšují aktivitu buněk imunitního systému, konkrétně přirozených „zabijáckých“ buněk (NK buněk), cytokinů a makrofágů. Díky tomu mohou být v těle viry a bakterie lépe inaktivovány, zejména v horních dýchacích cestách.
  • Extrakt z kurkumy (kurkumin) je látka s protizánětlivými a antimikrobiálními účinky, která působí na široké spektrum nežádoucích mikroorganismů. Kurkumin podporuje normální činnost trávicího, kardiovaskulárního, nervového a dýchacícho systému. Kurkuma je na Dálném východě využívána nejen jako běžná součást stravy, ale také jako prostředek na různé obtíže, a to již tisíce let.
  • Extrakt z Reishi je výtažek z jedlé medicinální houby Ganoderma lucidum, neboli Reishi. Reishi podporuje funkci imunitního systému, přispívá k ničení rakovinných buněk, reguluje hladinu cukru v krvi, působí protizánětlivě a výrazně zvyšuje fyzickou a psychickou odolnost organismu vůči okolnímu prostředí.
  • Extrakt z olivových listů je bohatý na silné Antioxidanty, jako jsou polyfenoly oleuropein či hydroxytyrysol. Výzkumy naznačují, že tyto polyfenoly mohou snížit riziko kardiovaskulárních onemocnění, snižují hladinu cholesterolu, pomáhají při hubnutí a vykazují antimikrobiální účinky.
  • Dle studií mohou být také velmi užitečné při problémech s plísněmi.
  • Beta-glukany z kvasinek jsou polysacharidy přirozeně se vyskytující v kvasnicích a obilovinách. Beta-glukany z kvasinek mají mírně odlišnou chemickou strukturu než beta-glukany z cereálií a liší se svým účinkem. Kvasinkové beta-glukany simulují patogeny, čímž aktivují imunitní reakci organismu, a tělo tak může rychleji reagovat na skutečné patogeny. Studie ukázala, že sportovci užívající 250 mg kvasinkových beta-glukanů denně trpěli respiračními infekcemi podstatně méně než ti, kteří užívali placebo. Účinek byl závislý na dávce, tj. čím větší množství beta-glukanového extraktu sportovci užívali, tím nižší byla jejich náchylnost k infekci.
  • Extrakt z černého pepře (Piperin) je látka zodpovědná za typickou chuť pepře. Bylo prokázáno, že Piperin může dramaticky zvýšit vstřebávání vitamínů, kurkumy, koenzymu Q10, betakarotenu a dalších látek. Extrakt z černého pepře napomáhá normálnímu trávení, činnosti jater a nervové soustavy.
  • Vitamíny a minerály: vitamíny C, D, B12, Kyselina listová a zinek podporují normální funkci imunitního systému. Vitamíny C, E a zinek pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem. Kyselina listová a vitamin B12 hrají důležitou roli v procesu dělení buněk. 

Doporučené dávkování

  • Užívejte 1 sáček každý den.
  • Sáček vysypte do 250 studené nebo teplé vody (nikoli horké).
  • Rozmíchejte a vypijte.

Aktivní látky


4,1 g (denní porce)
Laktoferin 200 mg
Inositol 300 mg
ResistAid (arabinogalaktan) 500 mg
Wellmune (betaglukany) 250 mg
Kurkuminoidy 50 mg
Hydroxytyrosol z olivových listů 5 mg
Extrakt z Reishi 410 mg
Nukleotidy z termolyzovaného kvasničného koncentrátu 319,8 mg
Extrakt z černého pepře 16,4 mg
Vitamín D (nutriční droždí) 8,0 µg (* 150 %)
Vitamín E (D-alfa-tokoferol-acetát) 9,0 mg (* 75 %)
Vitamín C (kyselina askorbová) 120 mg (* 150 %)
Kyselina listová 80 µg (* 40 %)
Vitamín B12 (kyanokobalamin) 1,0 µg (* 40 %)
Biotin 25 µg (* 50 %)
Kyselina pantotenová (kalcium pantotenát) 3,0 mg (* 50 %)
Zinek (laktát zinku) 5,0 mg (* 50 %)
* RHP - Referenční hodnota příjmu

Složení

  • Arabinogalaktan 12 %, okyselující prostředek kyselina citronová, extrakt z kurkumy 11 %, extrakt z Reishi 10 %, Inositol, nukleotidy z termolyzovaného kvasničného koncentrátu (saccharomyces cerevisiae) 7,8 %, barvivo z červené řepy, kvasničné 1,3/1,6-betaglukany (saccharomyces cerevisiae) 6 %, vitamíny (kyselina askorbová, D-alfa-tokoferol-acetát, výživné kvasnice s obsahem vitaminu D, kalcium pantotenát, kyselina listová, Biotin, kyanokobalamin), laktoferin (obsahuje mléko), L-lysin hydrochlorid, aroma, sladidlo Sukralóza, emulgátor slunečnicový Lecitin, extrakt z olivových listů 0,6 %, fruktooligosacharidy, laktát zinku, regulátor kyselosti: citrát sodný, extrakt z černého pepře 0,4 %.

Informace

  • Doplněk stravy.
  • Potravinové doplňky nejsou náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu.
  • Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • Dle nařízení komise EU č. 1924/2006 a 432/2012 zde nemůžeme uvádět tvrzení, která poukazují na to, že produkt může mít vliv na zlepšení zdravotního stavu.
  • Obezřetní by měli být lidé s intolerancí mléka (laktoferin). Reakce může být individuální.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz