2500 CZK

Florbalová hokejka Salming Quest 1 X-Shaft KickZone TipCurve 3°

Florbalová hokejka Salming Quest 1 X-Shaft KickZone TipCurve 3° se chlubí nejlepšími technologiemi a univerzálností.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 51714

Florbalová hokejka Salming Quest 1 X-Shaft KickZone TipCurve 3°

Florbalová hokejka Salming Quest 1 X-Shaft KickZone TipCurve 3°

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Délka shaftu 96 cm, 100 cm
Kategorie tvrdosti středně tvrdá (flex 27 - 30 mm)
Roční kolekce 2017/18
Čepel Salming Quest 1
Profil držení kulatý
Tvrdost hole 27
Technologie Salming KickZone TipCurve, Salming X-Shaft, Salming Kickzone
Omotávka Salming Viper
Celková hmotnost 292 g (96 cm)
Hodnocení Sportega ;
Střelba tahem
90
Střelba příklepem
9

Popis

Florbalová hokejka Salming Quest 1 X-Shaft KickZone TipCurve 3° poslouží profesionálním hráčům při cestě za úspěchy. Florbalka se pyšní všemi nejlepšími technologiemi.

Kvalita dostupná pro každého

Florbalka disponuje nejběžnějším shaftem 27, proto je univerzální a může si ji užít každý typ hráče. Zároveň je pevná díky 100 % karbonu, ze kterého je vyrobená. Omotávka Viper zase zaručuje komfortní podmínky pro hráče, protože vyniká vysokou savostí a přilnavostí.

Základní parametry

  • Omotávka Viper padne skvěle do ruky
  • Florbalku osadila čepel Salming Quest1
  • Středně tvrdý shaft 27 činí florbalku univerzální
  • Shaft z karbonu je lehký a velmi pevný

S čepelí Quest1 budete mít dynamit v zápěstí

Florbalová čepel Salming Quest1 dokonale poslouží hráčům s oblíbenou střelou zápěstím. Lehká čepel dodá střele rychlost a brankáři nebudou stíhat reagovat.

Pro střely zápěstím je uzpůsobená i hloubka čepele 7,2 mm, která se line horizontálně po celém povrchu čepele a dodá střele na razanci.

Čepel Quest1 se může pochlubit přelomovou Trident technologií, která přenáší sílu z držadla hole na čepel. Zpevněná konstrukce v patce čepele přechází do její spodní části a umožňuje ještě tvrdší rány. Torsion Lid System zase přispívá vyplněním místa mezi mřížkami po obvodu pevnosti čepele.

Čepel však nerezignovala ani na úspěšné provádění složitých technických fines. Kvůli nim disponuje technologií Toe Drag Design, se kterou si ještě snadněji přitáhnete míček k sobě a rozvinete nápaditou akci.

Hmotnost čepele Quest1 je 72 g a napříč řadou Quest nenajdete lehčí čepel. Plocha čepele činí 181 cm2.

Ovladatelná čepel

Materiál čepele Endurance je navržen pro maximální odolnost a jeho složení tak ubírá na vlastnostech, které jsou určené pro tvrdou střelu a silový styl hry. Oproti tomu je čepel výborně ovladatelná.

Hravé gripy s maximálním výkonem

Pro sezónu 2017/18 přichází Salming s inovovaným designem omotávky Viper Grip. Omotávka si zakládá na líbivém vzhledu, ale důraz klade také na funkčnost. Dočkáte se tak dokonalé savosti a přilnavosti na nejvyšší úrovni.

Certifikace IFF

Mezinárodní certifikace IFF

Toto florbalové vybavení je schváleno mezinárodní florbalovou federací a získalo certifikaci IFF. Vybavení můžete používat na oficiálních soutěžích ČFbU.

Doživotní záruka na čepel – pouze na SportObchod.cz!

Doživotní záruka na čepel - pouze u nás!

Bojíte se, že díky své herní zarputilosti budete muset opustit florbalovou palubovku se zlomenou čepelí? Vyberte si florbalku u nás a budete mít klid.

Když zlomíte čepel, dáme vám jednoduše novou.

Podmínky uplatnění akce

Kód výrobce: 1107209

Technologie (3)

Salming X-Shaft

Užší zaměření na dokonale přesné střely

Technologie X-Shaft dělá hůl tenčí, než jste zvyklí u klasicky zahnutých shaftů a zároveň má užší KickZone oblast. Ve výsledku tak lépe funguje jako luk a vyšle ránu s okouzlující přesností.

Na detail technologie

Salming KickZone TipCurve

Pružnost, pružnost a zase pružnost

Technologie Salming KickZone TipCurve byla vyvinuta s cílem poskytnout hokejce větší pružnost získanou vypružením shaftu. Tento speciální lukový efekt vede k tomu, že konec shaftu se při střele napruží a vykopne zpět rychleji, a tím je úder do míčku veden větší silou - míček potom letí rychleji. Salming TipCurve je přesně to, co název napovídá - zakřivení na konci shaftu florbalové hokejky, které vytváří optimální úhel s povrchem podlahy a míčku. Čepel lépe vede míček, aniž by se ohýbala. Kombinace dvou technologií KickZone a TipCurve vede k nepřekonatelné síle úderu.

Salming KickzoneSalming TipCurve

Na detail technologie

Salming Kickzone

Razantnější střela

Salming Kickzone je zcela nová technologie hokejek používaná u nejvyšších profi modelů Salming. Technologie Salming Kickzone využívá speciálního zúženého obloukového prohnutí shaftu ke zvýraznění razance střely. Toto zesílení razance způsobuje speciálně prohnutý tvar shaftu (hole). Dlouhé obloukové prohnutí, které změkčuje část jinak tuhé hole, působí jako luk. V "zóně" nejmenšího průměru shaftu je šířka stěny o 1 mm užší. Místo je tak velmi pružné a přitom díky tvaru dostatečně pevné. Místo největšího ohybu hokejky je posunuto ještě blíže k čepeli.

Při střele se hůl chová tak, že spodní část shaftu od "zóny" směrem k čepeli, se ohýbá více než zbytek hole. Díky většímu prohnutí konce hokejky dochází při dokončení střely také k jeho většímu vypružení, které dodá větší rychlost a razanci střely. Zjednodušeně řečeno konec hokejky se při střele více prohne a při došvihu o to více vypruží. A to všechno díky speciálnímu tvaru hokejky Salming Kickzone.

Salming KickZone

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz