1799 CZK

Florbalová hokejka Salming Quest1 KickZone

Florbalová hokejka z kolekce 2015/2016 má středně tvrdý karbonový shaft (29), je osazena oblíbenou a velmi kvalitní čepelí Quest 1 a lehkou omotávkou Ultimate.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 28799

Florbalová hokejka Salming Quest1 KickZone

Florbalová hokejka Salming Quest1 KickZone

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Florbalová hokejka Salming Quest1 KickZone z kolekce 2015/2016 je určená pro profesionální závodní hráče. Florbalová hokejka je osazena dlouhodobě oblíbenou čepelí Quest1 s vylepšenou výbornou ovladatelností míčku. Florbalka má středně tvrdý karbonový shaft (29 mm) a je doplněna o velmi lehkou a kvalitní omotávku Ultimate Grip.

Základní parametry

  • Grip: Salming Ultimate Grip
  • Čepel: Salming Quest1
  • Flex: 29
  • Materiál shaftu: karbon

Profil držení hole je tradiční kulatý. Střední úroveň tvrdosti 29 mm dává do rovnováhy poměr ovladatelnosti hole a úroveň razance provádění střelby a přihrávek. Ocení ji hráči, kteří hrají jak příklepem, tak tahem.

Spolehlivý a pevný úchop

Omotávka Salming Ultimate Grip díky měkké pěnové podložce zajišťuje lepší uchopení hole. Protiskluzový grip s perforací umožňuje dokonalý odvod potu a hráči tak dává dokonalou kontrolu hole nad vedením míčku.

Neuvěřitelně lehká čepel

Florbalka je osazena vyjímečně lehkou čepelí Salming Quest, která dodá nečekanou energii každé střele. Čepel vychází z velmi úspěšného modelu 7X je navíc také vyztužena na patce i špičce. Má mírné vybrání (lehce konkávní) pro dobré zpracování míčku a přesnou přihrávku. Při dobrém zvládnutí techniky střely je možné s čepelí dosahovat velmi úžasné rychlosti a tvrdosti střel. Díky nízké hmotnosti se čepel výborně hodí pro technickou hru.

Ovladatelná čepel

Materiál čepele Endurance je navržen pro maximální odolnost a jeho složení tak ubírá na vlastnostech, které jsou určené pro tvrdou střelu a silový styl hry. Oproti tomu je čepel výborně ovladatelná.

Certifikace IFF

Mezinárodní certifikace IFF

Toto florbalové vybavení je schváleno mezinárodní florbalovou federací a získalo certifikaci IFF. Vybavení můžete používat na oficiálních soutěžích ČFbU.

Doživotní záruka na čepel – pouze na SportObchod.cz!

Doživotní záruka na čepel - pouze u nás!

Bojíte se, že díky své herní zarputilosti budete muset opustit florbalovou palubovku se zlomenou čepelí? Vyberte si florbalku u nás a budete mít klid.

Když zlomíte čepel, dáme vám jednoduše novou.

Podmínky uplatnění akce

Technologie (1)

Salming Kickzone

Razantnější střela

Salming Kickzone je zcela nová technologie hokejek používaná u nejvyšších profi modelů Salming. Technologie Salming Kickzone využívá speciálního zúženého obloukového prohnutí shaftu ke zvýraznění razance střely. Toto zesílení razance způsobuje speciálně prohnutý tvar shaftu (hole). Dlouhé obloukové prohnutí, které změkčuje část jinak tuhé hole, působí jako luk. V "zóně" nejmenšího průměru shaftu je šířka stěny o 1 mm užší. Místo je tak velmi pružné a přitom díky tvaru dostatečně pevné. Místo největšího ohybu hokejky je posunuto ještě blíže k čepeli.

Při střele se hůl chová tak, že spodní část shaftu od "zóny" směrem k čepeli, se ohýbá více než zbytek hole. Díky většímu prohnutí konce hokejky dochází při dokončení střely také k jeho většímu vypružení, které dodá větší rychlost a razanci střely. Zjednodušeně řečeno konec hokejky se při střele více prohne a při došvihu o to více vypruží. A to všechno díky speciálnímu tvaru hokejky Salming Kickzone.

Salming KickZone

Na detail technologie

Hodnocení (4)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Florbalová hokejka Salming Quest1 KickZone
Ověřený zákazník

5

naprostá spokojenost
Florbalová hokejka Salming Quest1 KickZone
Ověřený zákazník

- Mokrovousy

5

Kvalitní florbalka
Florbalová hokejka Salming Quest1 KickZone
Ověřený zákazník

- Necpaly

5

O.k

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz