1950 CZK

Florbalová hokejka Salming Quest1 TourLite 27

Florbalová hokejka Salming Quest1 TourLite 27 má středně tvrdý shaft 27 mm s technologií Tour Lite ze 100% odlehčeného karbonu. Florbalka má protiskluzovou perforovanou omotávku TourLite Grip+ a čepel Salming Quest 1 pro dokonalou ovladatelnost.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 24115

Florbalová hokejka Salming Quest1 TourLite 27

Florbalová hokejka Salming Quest1 TourLite 27

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Kvalitní zpracování pro náročné hráče

Závodní florbalová hokejka Salming Quest1 TourLite 27 je vyrobena ze 100% odlehčených karbonových vláken. Středně tvrdá florbalka vhodná pro pokročilé závodní hráče. Shaft hokejky má flex 27 mm, což ho předurčuje k tvrdým střelám, pohotovému zpracování přihrávek i nejrůznějším technickým kličkám a stahovačkám.

Parametry florbalky

  • protiskluzová omotávka TourLite Grip+ s perforací umí dokonale absorbovat pot
  • středně tvrdá čepel Quest1 s vyklenutou plochou pro výborné zpracování míčku
  • shaft je díky technologii Tour Lite se speciálním vrstvením karbonových vláken lehký s vynikající pevností

Pevný a spolehlivý úchop

Omotávka Salming TourLite Grip s perforací pro zvýšený odvod potu. Jedná se o vysoce kvalitní a lehkou omotávku, která zaručuje dokonalý odvod potu a skvělý grip. Omotávka má dobrý protiskluzový povrch a v kombinaci s kónickým tvarem shaftu slibuje pevné a spolehlivé uchopení za každé herní situace.

Neuvěřitelně lehká čepel

Florbalka je osazena vyjímečně lehkou čepelí Salming Quest, která dodá nečekanou energii každé střele. Čepel vychází z velmi úspěšného modelu 7X je navíc také vyztužena na patce i špičce. Má mírné vybrání (lehce konkávní) pro dobré zpracování míčku a přesnou přihrávku. Při dobrém zvládnutí techniky střely je možné s čepelí dosahovat velmi úžasné rychlosti a tvrdosti střel. Díky nízké hmotnosti se čepel výborně hodí pro technickou hru.

Ovladatelná čepel

Materiál čepele Endurance je navržen pro maximální odolnost a jeho složení tak ubírá na vlastnostech, které jsou určené pro tvrdou střelu a silový styl hry. Oproti tomu je čepel výborně ovladatelná.

Certifikace IFF

Mezinárodní certifikace IFF

Toto florbalové vybavení je schváleno mezinárodní florbalovou federací a získalo certifikaci IFF. Vybavení můžete používat na oficiálních soutěžích ČFbU.

Florbalku dodáváme v délce 96 cm nebo 100 cm a parádní žluto-modré barvě se žlutou omotávkou a čepelí ve stejné barvě.

Technologie (1)

Salming TourLite

Maximální lehkost

Salming Tourlite ™ používá nejlepší lehký karbonový materiál s unikátní konstrukcí shaftu. Hokejka je maximálně lehká a díky tomu výborně ovladatelná. Hokejky TourLite patří mezi velmi oblíbené shafty mnoha hráčů z celého světa.

Salming TourLite

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz