2199 CZK

Florbalová hokejka Salming Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve 3°

Profesionální florbalová hokejka se skvělými technologiemi z kolekce 2015/2016 je osazena dlouhodobě oblíbenou čepelí Quest1 a omotávkou X3M Grip PRO.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 28794

Florbalová hokejka Salming Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve 3°

Florbalová hokejka Salming Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve 3°

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Máte-li rychlé ruce a rádi kličkujete, je pro vás tato hůl jasná volba!

Florbalová hokejka Salming Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve 3° z kolekce 2015/2016 je vhodná pro náročné závodní hráče. X-Shaft je vyroben pro potřeby náročných technických hráčů. Florbalka je osazena dlouhodobě oblíbenou čepelí Quest1 s vylepšenou ovladatelností míčku. Středně tvrdý shaft o tvrdosti 27 mm je vyroben ze 100% karbonu a je doplněn o omotávku X3M Grip PRO.

Základní parametry

  • Grip: X3M Grip PRO
  • Čepel: Salming Quest1
  • Flex: 27
  • Materiál shaftu: 100% karbon

Lehká a odolná florbalka

Florbalka je vyrobena ze 100% karbonu, který je dostatečně lehký a přitom maximálně odolný. Profil držení hole je tradiční kulatý. Střední úroveň tvrdosti 27 mm dává do rovnováhy poměr ovladatelnosti hole a úroveň razance střel a přihrávek. Tyto vlastnosti ocení hráči, kteří střílejí tahem i příklepem.

Razantnější střely

X-Shaft je absolutně nová konstrukce shaftu. Design je navržen tenčí, než u běžných Curve shaftů. Má optimálně posazený KickZone bod, který napomáhá ideálnímu prohnutí hole a zmenšuje úhel TipCurve.

Omotávka X3M Grip PRO je velmi kvalitní a svými vlastnostmi uspokojí i velice náročné hráče. Grip vyniká především savostí a a přilnavostí.

TQUE

Ovladatelná čepel

Materiál čepele Endurance je navržen pro maximální odolnost a jeho složení tak ubírá na vlastnostech, které jsou určené pro tvrdou střelu a silový styl hry. Oproti tomu je čepel výborně ovladatelná.

Certifikace IFF

Mezinárodní certifikace IFF

Toto florbalové vybavení je schváleno mezinárodní florbalovou federací a získalo certifikaci IFF. Vybavení můžete používat na oficiálních soutěžích ČFbU.

Doživotní záruka na čepel – pouze na SportObchod.cz!

Doživotní záruka na čepel - pouze u nás!

Bojíte se, že díky své herní zarputilosti budete muset opustit florbalovou palubovku se zlomenou čepelí? Vyberte si florbalku u nás a budete mít klid.

Když zlomíte čepel, dáme vám jednoduše novou.

Podmínky uplatnění akce

Technologie (1)

Salming KickZone TipCurve

Pružnost, pružnost a zase pružnost

Technologie Salming KickZone TipCurve byla vyvinuta s cílem poskytnout hokejce větší pružnost získanou vypružením shaftu. Tento speciální lukový efekt vede k tomu, že konec shaftu se při střele napruží a vykopne zpět rychleji, a tím je úder do míčku veden větší silou - míček potom letí rychleji. Salming TipCurve je přesně to, co název napovídá - zakřivení na konci shaftu florbalové hokejky, které vytváří optimální úhel s povrchem podlahy a míčku. Čepel lépe vede míček, aniž by se ohýbala. Kombinace dvou technologií KickZone a TipCurve vede k nepřekonatelné síle úderu.

Salming KickzoneSalming TipCurve

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz