2499 CZK

Florbalová hokejka Salming Quest2 KickZone TipCurve 5°

Florbalová hokejka Salming Quest2 KickZone TipCurve 5° je určená pro závodní hráče. Florbalová hokejka je osazena čepelí Quest2 z materiálu Endurance s vylepšenou ovladatelností míčku.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 27871

Florbalová hokejka Salming Quest2 KickZone TipCurve 5°

Florbalová hokejka Salming Quest2 KickZone TipCurve 5°

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Florbalka pro náročné!

Florbalová hokejka Salming Quest2 KickZone TipCurve 5° v novém modro-žlutém designu byla vyrobena pro potřeby náročných závodních hráčů. Florbalová hokejka je osazena čepelí Quest2 z materiálu Endurance s vylepšenou ovladatelností míčku. Florbalka má středně tvrdý shaft (29 mm), který je vyroben ze 100% karbonu. Shaft je doplněn o omotávku X3M Grip PRO.

Základní parametry:

  • grip: X3M Grip PRO
  • čepel: Salming Quest2
  • flex: 29 mm
  • materiál shaftu: 100% karbon

Nejlepší protiskluzová omotávka

Kvalitní florbalová omotávka Salming X3M Grip Pro nabízí pevné uchopení a dlouhou životnost. Omotávka je podložena pěnou, takže se dokonale přizpůsobí vaší ruce. Tato omotávka bývá pro svoje vlastnostni označována jako nejlepší na trhu. Můžete se spolehnout na nejlepší držení hokejky ve všech herních situacích.

Energické střely s čepelí Quest2

Florbalka je osazena zdokonalenou variantou odolnější čepele Salming Quest 2, která dodá energii každé střele. Čepel vychází z velmi úspěšného modelu Quest.

Nová verze je vyztužena na patce i špičce. Vybrání čepele je o trochu hlubší (více konkávní) pro lepší kontrolu nad míčkem a přesnější přihrávku.

Optimalizovaný je i tvar špičky a její vyhnutí pro snadnější "stahovačky". Při dobrém zvládnutí techniky střely je možné s čepelí dosahovat velmi úžasné rychlosti a tvrdosti střel.

Díky nízké hmotnosti se čepel výborně hodí pro technickou hru.

369

Ovladatelná čepel

Materiál čepele Endurance je navržen pro maximální odolnost a jeho složení tak ubírá na vlastnostech, které jsou určené pro tvrdou střelu a silový styl hry. Oproti tomu je čepel výborně ovladatelná.

Certifikace IFF

Mezinárodní certifikace IFF

Toto florbalové vybavení je schváleno mezinárodní florbalovou federací a získalo certifikaci IFF. Vybavení můžete používat na oficiálních soutěžích ČFbU.

Doživotní záruka na čepel – pouze na SportObchod.cz!

Doživotní záruka na čepel - pouze u nás!

Bojíte se, že díky své herní zarputilosti budete muset opustit florbalovou palubovku se zlomenou čepelí? Vyberte si florbalku u nás a budete mít klid.

Když zlomíte čepel, dáme vám jednoduše novou.

Podmínky uplatnění akce

Technologie (1)

Salming KickZone TipCurve

Pružnost, pružnost a zase pružnost

Technologie Salming KickZone TipCurve byla vyvinuta s cílem poskytnout hokejce větší pružnost získanou vypružením shaftu. Tento speciální lukový efekt vede k tomu, že konec shaftu se při střele napruží a vykopne zpět rychleji, a tím je úder do míčku veden větší silou - míček potom letí rychleji. Salming TipCurve je přesně to, co název napovídá - zakřivení na konci shaftu florbalové hokejky, které vytváří optimální úhel s povrchem podlahy a míčku. Čepel lépe vede míček, aniž by se ohýbala. Kombinace dvou technologií KickZone a TipCurve vede k nepřekonatelné síle úderu.

Salming KickzoneSalming TipCurve

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz