1469 CZK

Hokejka CCM Tacks 1052

Hokejka CCM Tacks 1052 je skvělá hůl s čepelí Attackframe. Čepel má vysokou torzní a ohybovou tuhost, která zajistí maximální přesnost. Unikátní struktura snižuje únavu materiálu a tím zajišťuje dlouhou životnost. Vhodná pro amatérské a hobby hráče.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 23524

Hokejka CCM Tacks 1052

Hokejka CCM Tacks 1052

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Hokejka CCM Tacks 1052 je skvělá hůl s čepelí Attackframe. Čepel má vysokou torzní a ohybovou tuhost, která zajistí maximální přesnost. Unikátní struktura snižuje únavu materiálu a tím zajišťuje dlouhou životnost. Hokejka je vhodná pro amatérské a hobby hráče.

Maximálně přesná střela

Čepel Attackframe má vysokou torzní a ohybovou tuhost, která zajistí maximálně přesnou střelu. Shaft hokejky je kompletně pokryt gripem, který zajišťuje lepší kontrolu a cit.

"C" shaft

Shaft má profil "C" - Contoured Geometry, který díky mírně zaobleným hranám sedí pevně a velice příjemně v ruce, čímž umožňuje lepší kontrolu.

Přenos energie do střely

Čepel má tzv. Mid Kick Point, což je místo ohybu, kde se hromadí většina vložené energie a následně se přenese do puku. CCM Tacks 1052 má tento bod zhruba uprostřed. Mid Kick dokáže nejlépe přenést velké množství energie, a proto je hokejka vhodná pro hráče, kteří nešetří střelami.

Váha hokejky je 570 gramů. Délka hokejky od konce po patku je 147 cm. Celková délka hokejky je 164 cm.

Hodnocení (4)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Hokejka CCM Tacks 1052
Ověřený zákazník

- Mladá Boleslav 1

5

Koupil jsem na hokejbal pro plastové povrchy a jsem maximálně spokojený. Hokejka je na mě trochu měkčí, jelikož ji vzhledem k základní délce není třeba zkracovat a nedojde tak ke zvýšení tvrdosti. Střelba ze zápěstí na jedničku.
Hokejka CCM Tacks 1052
Ověřený zákazník

- Nitra 11

5

Perfektná , na amatérsky hokej výborná , odporúčam !
Hokejka CCM Tacks 1052
Ověřený zákazník

- Třinec 1

4

Nemusel jsem ani řezat naprosto přesně má délka(181cm) pro někoho urostlejšího ale bude potřeba nástavec.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz