1079 CZK

Holeně Salming M0017

Chrániče holeně Bauer Vapor APX jsou určeny pro profesionální hráče. Užší provedení umožňuje volný pohyb. Anatomicky navržené chrániče výborně padnou na holeň, materiál THERMO-MAX rychle odvádí pot a vlhkost. Aktuálně nejlepší chrániče od značky Bauer.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 24495

Holeně Salming M0017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Chrániče Bauer Vapor APX jsou určeny pro profesionální hráče. Užší zpracování chrániče umožňuje volný pohyb. Anatomicky tvarovaná výstelka pohodlně přilne k holeni. Použitý materiál THERMO-MAX dobře odvádí pot a vlhkost. Odolnost chráničů zvyšuje použitá děrovaná pěna, vrstva gelové pěny pod plastovým skeletem a také samostatný chránič kolena.

Holenní chrániče jsou určeny pro profesionální hráče a ligovou hru. Jedná se o nejlepší chrániče, jaké momentálně značka Bauer nabízí. Bauer v této produktové řadě klade důraz na volný pohyb a maximální ochranu hokejisty.

Chrániče jsou opět, stejně jako celá řada Vapor, navrženy v užších rozměrech. Toto zůžení umožňuje volný pohyb bez omezení. Výhodou je oddělený chránič kolen. Plastový chránič poskytuje kolenu dostatečnou ochranu v jakémkoliv souboji, ale zároveň nebrání v pohybu díky tomu, že je oddělený od holenního chrániče. Samozřejmostí je chránič boční části kolene. Stejně tak jsou chráněný oblasti nad kolenem a vnější části lýtkové kosti.

Použitá děrovaná pěna je velmi lehká, ale zároveň dobře pohlcuje energii jakéhokoliv nárazu.

Vnitřní anatomická výstelka dobře padne na holeň. Výstelku je možno vyjmout a nechat vysušit na topení. Pod plastovým skeletem je vrstva gelové pěny, která zvyšuje ochranu holeně a kolena. Vnitřek chrániče je vyroben z materiálu THERMO-MAX, který dobře odvádí pot a vlhkost.

Systém zapínání je navržen formou dvou extra širokých pásků. Hlavní pásek je vyroben z prodyšné síťoviny, takže zabraňuje nežádoucímu protáčení chrániče a zařezávání pásků do kůže. Materiál zároveň rychle odvádí pot a vlhkost.

Chrániče jsou navrženy v červeno-černé kombinaci barev.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz