9709 CZK

Kolo GT GT Aggressor 27,5 Expert

Horské kolo GT Aggressor 27,5 Expert 2021 s hliníkovým rámem, kotoučovými brzdami a odpruženou vidlicí je výbornou volbou pro začínající jezdce. 

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 94165

Kolo GT  GT Aggressor 27,5 Expert

Kolo GT GT Aggressor 27,5 Expert

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Pohlaví muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Rekreační MTB
Průměr kol 27,5 palců
Konstrukce Odpružená vidlice
Materiál rámu hliník
Barva modrá
Přední zdvih 80 mm
Počet převodů 3x8
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horské kolo GT Aggressor 27,5 Expert 2021 v tmavě modrém provedení je výbornou volbou pro začínající jezdce na horských kolech, kteří chtějí zlepšit své schopnosti jízdy a objevovat krásu cyklistiky. S lehkým hliníkovým rámem, 27,5" koly a kotoučovými brzdami je GT Agressor ideální společník do terénu. A jediným místem, kde nedostojí své agresivitě, je vaše peněženka.

Náhled videa

Dostupné kolo pro každý den

GT Aggressor 27,5 Expert je základní a cenově dostupný model pro začátečníky nebo na nenáročné každodenní použití. Díky lehkému hliníkovému rámu s patentovanými technologiemi značky GT, širokým hliníkovým řídítkám a progresivní geometrii si užijete vynikající ovladatelnost a skvělou trakci při jízdě do kopce, kola 27,5´´ vám umožní lepší průchodnost terénem. Bezpečnost zajišťují hydraulické kotoučové brzdy a pláště WTB Ranger široké 2,25".

Kvalita a pohodlí předností

Na kole je špičková hliníková konstrukce Triple Triangle. Tento univerzální rám rozmělňuje vibrace po celém kole a tím pádem minimalizuje přenos vibrací do sedlové trubky. Kvalita tohoto materiálu vám zajistí i mnohem delší životnost kola. Pohodlí vám mimo jiné zajišťují také 27,5" kola, které společně s plášti WTB Ranger Comp pomohou pohodlně přejet téměř každou teréní nerovnost. Vidlice SR Suntour XCM-DS zase pohltí veškerý náraz.

Úžasná ovladatelnost

Unikátní progresivní geometrie, kterou disponuje toto kolo vám pomůže s lepším ovládáním při prudkých sjezdech a zároveň vám zajistí lepší trakci při výjezdech na kopec. Dále vám zajistí mnohem lepší pohyb na kole díky většímu prostoru, a tím vám pomáhá i k lepší stabilitě na kole.

Bezpečnější a snadnější servis už neexistuje

Servis a údržbu kola zajišťuje Grove Tube, což znamená, že veškerá kabeláž je uložena v drážkách rámu a tím pádem jsou ochráněna před dosahem kamenů a klacků. Navíc si díky této technologii poradíte se servisem velice snadno, rychle a hlavně bezpečně.

Přizpůsobte si jízdu podle sebe

Díky revolučnímu sytému nastavení zadní stavby Flip Chip můžete vyladit kolo přímo pro váš způsob jízdy. Zkrátka díky této unikátní technologii, kterou jinde nenajdete, si můžete nastavit hlavový úhel a výšku středu.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Legenda mezi americkými značkami

GT vyrábí kola již od roku 1972 a po celou dobu své existence patří mezi ty nejlepší značky kol na trhu. Navíc díky velkému množství patentů patří mezi technologické průkopníky, takže si nenechte ujít nové modely od této značky. S touto značkou budete vypadat jako profesionál

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz