2699 CZK

Inline brusle K2 Charm X Boa

Dětské inline brusle K2 Charm X Boa pro holky mají velmi jednoduchý systém utažení a zlepšují stabilitu bruslařky.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 38846

Inline brusle K2 Charm X Boa

Inline brusle K2 Charm X Boa

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Vystřídejte hru s panenkami za aktivní pohyb

Dětské inline brusle K2 Charm X Boa z nové kolekce pro rok 2017 jsou skvělou volbou pro malé bruslařky, které si osvojily základy bruslení a začínají se dožadovat nejvyšší kvality. Rám bruslí dokáže vylepšit práci s těžištěm a poskytnout dětem vyšší stabilitu, aby co nejméně padaly a jízdu si užily na sto deset procent.

Náhled videa

I když neumí ještě ani počítat, brusle utáhne raz dva

Díky nastavitelnosti velikosti můžete inline brusle rozměrově přizpůsobit noze dítěte a nastavit až 5 různých velikostí. Nemusíte se tak obávat, že dítě do další sezóny z bruslí vyroste. Další výhodou těchto bruslí je systém zapínání. Jednoduché utahování otáčením kolečka zvládnou i ti nejmenší svišti. Zapínání je opravdu hračka.

Základní parametry

  • S průměrem předních koleček je 72 mm a zadních koleček 76 mm (u velikosti S mají všechna kolečka 70 mm) si děti užijí svižnou jízdu a přitom se vám nestane, že by vám ujely z dohledu
  • Měkčí kolečka s tvrdostí 80A nahrávají lehčím malým bruslařkám a ideálně odfiltrují nepříjemné otřesy
  • ABEC 3 jsou základní ložiska, která mladým bruslařkám plně dostačují
  • Rychloupínací Boa zapínání pomůže netrpělivým dětem při obouvání a vyzouvání

Brusle porostou s vašimi dětmi

Brusle mají obrovskou výhodu v nastavitelnosti velikosti, která lze pouhým stlačením jednoho tlačítka změnit. Brusle porostou s vašimi dětmi a vydrží jim několik let.

  • velikost S (29-34)
  • velikost M (32-37)
  • velikost L (35-40)

Vyniknou ve tmě ve jménu vašeho zdraví

Tma či šero může napáchat mnoho škody, proto se nesmí podcenit ani bezpečnost malé bruslařky. Abyste mohli podniknout opravdu dlouhý výlet a nehledět na to, kdy se vracíte domů, disponují brusle 360° reflexním systémem, který uvidí všichni řidiči vozidel i kolemjdoucí.

Máte doma také chlapce a chcete, aby děti poprvé vyjely společně a vy si tak mohli užít skvělé rodinné odpoledne plné zábavy a dobrodružství? Připravte se na klučičí trhák v podobě dětských inline bruslí K2 SK8 Hero X BoaDostane vás i celou rodinu.

Technologie (3)

K2 Youth Hi-Lo

Pro jednodušší začátky

Brusle z touto konstrukcí zvyšují sebevědomí dětí. Rozdíl mezi velikostí předního a zadního kola je 4 mm. To pozitivně ovlivňuje stabilitu a usnadňuje práci s těžištěm. Ovládat brusle a zatáčet na nich je proto mnohem snazší. Výsledkem je širší úsměv dětí a radost z jízdy.

Na detail technologie

K2 Boa

Stačí zatočit kolečkem

Patentovaný navíjecí systém pro rychlé a pevné utažení nohy BOA funguje na principu navíjení lanka na kolečko. Jednoduchým otáčením navíjecího kolečka se lanko a tím i brusle utahuje. Výsledkem je vyšší stupeň pohodlí a utažená brusle se navíc sama nepovoluje. Vytažením kolečka se naopak lanko uvolní.

Na detail technologie

K2 SoftBoot

Prostě nejpohodlnější

Tato patentovaná technologie přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Kombinace odolných a přitom měkkých materiálů spolu s testovanou anatomií jsou extra pohodlné. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí tvojí nohy až k samé dokonalosti.

K2 Softboot


Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz