3489 CZK

Inline brusle K2 F.I.T. 84 BOA + DÁREK

Pánské inline brusle K2 F.I.T. 84 pro začínající a mírně pokročilé bruslaře, kteří chtějí rychlou a stabilní jízdu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 55070

Inline brusle K2 F.I.T. 84 BOA  + DÁREK

Inline brusle K2 F.I.T. 84 BOA + DÁREK

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Inline brusle K2 F.I.T. 84 BOA 2018 z pánské kolekce 2018 jsou ideální volbou pro začínající a mírně pokročilé bruslaře, kteří od svých bruslí očekávají výkon a styl za rozumnou cenu. Speciální hliníkový rám dokonale přenese energii a konstrukce rovněž podpoří klenbu chodidla při fitness jízdě.

Rozjeďte se pozvolna a s jistotou

Nebylo by moudré, nazout si na nohy při první projížďce pekelný stroj. Právě proto brusle osadila kolečka o průměru 84 mm, která nahrávají výborné stabilitě a ovladatelnosti. Začátečníci tak nezačnou s rozbitým nosem, a přesto jim bude připadat, že jedou vysokou rychlostí. Přilnavou jízdu bez zbytečných vibrací podpoří tvrdost koleček 80A a ložiska ILQ 7.

Základní parametry

  • Při průměru koleček 84 mm si užijete rychlou jízdu s důrazem na stabilitu a ovladatelnost
  • Pokud vám kolečka i tak přijdou malá, pak vězte, že se do podvozku vejdou kolečka o maximálním průměru 90 mm
  • Měkčí kolečka s tvrdostí 80A nahrávají lehčím bruslařům a ideálně odfiltrují nepříjemné otřesy
  • ILQ 7 jsou základní ložiska, která začínajícím bruslařům plně dostačují
  • Rychloupínací šněrování je jednoduchým a účinným systémem upevnění

Sportem ku zdraví

Brusle není polobotka a mohli byste si připadat mírně nekomfortně. To však není případ bruslí K2 F.I.T. 84 BOA, které poskytují podporu klenbě chodidla a usilují o vaše maximální pohodlí. Zesílená konstrukce po stranách nohu zpevní a nedovolí nepříjemné kloktání během jízdy nebo nepříjemné nárazy od ulomených větví či létajícího štěrku.

Krátký šroub potřebný pro upevnění posledního kolečka bez brzdy není součástí balení. Jestliže potřebujete brzdu demontovat, nebo máte poškozený šroub v podvozku, máme pro vás zvýhodněnou sadu šroubů K2, nebo si můžete krátký či dlouhý šroub koupit samostatně.

Technologie (4)

K2 Boa

Stačí zatočit kolečkem

Patentovaný navíjecí systém pro rychlé a pevné utažení nohy BOA funguje na principu navíjení lanka na kolečko. Jednoduchým otáčením navíjecího kolečka se lanko a tím i brusle utahuje. Výsledkem je vyšší stupeň pohodlí a utažená brusle se navíc sama nepovoluje. Vytažením kolečka se naopak lanko uvolní.

Na detail technologie

K2 D.C. Aluminium Frame

Šlápni do toho naplno

Rám Die Cast Aluminium slibuje bruslařům excelentní přenos energie a stabilitu i v těch největších rychlostech. Výhody rámu si užiješ při fitness jízdě i na středně dlouhých výletech.

Na detail technologie

K2 Stability Plus Cuff

Pro lepší kontrolu

Vnější výztuha ti i přes svou nízkou hmotnost přináší podporu přesně tam, kde ji potřebuješ. To ti pomůže získat jistotu a pořádně si jízdu užít.

Na detail technologie

K2 SoftBoot

Prostě nejpohodlnější

Tato patentovaná technologie přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Kombinace odolných a přitom měkkých materiálů spolu s testovanou anatomií jsou extra pohodlné. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí tvojí nohy až k samé dokonalosti.

K2 Softboot


Na detail technologie

Hodnocení (1)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Inline brusle K2 F.I.T. 84 BOA + DÁREK
Ověřený zákazník

5

Brusle sedí přesně podle popisu. Jsou svižné, nejsou pro začátečníky, ale pokud na nich stojíte po 10 letech, tak si zajezdíte. Jejich největší předností je systém upínání, protože se nemusíte namáhat s tkaničkami a bota se utáhne přesně podle vaší nohy. Také se z nich snadno dostanete ven, takže se investice do tohoto systému vyplatí. Mám nohu velikosti 42. Brusle jsem si pořídila vel. 42, 5 a sedí perfektně, nikde netlačí. Škoda, že není v Brně víc tras, kam může člověk vyrazit. Drsnější asfalt hned pocítíte.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz