7181 CZK

Inline brusle K2 Mod 110

Inline brusle K2 Mod 110 jsou špičkové brusle pro opravdu pokročilé bruslaře, kteří vyznávají rychlejší jízdu a požadují ty nejlepší vlastnosti.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 78386

Inline brusle K2 Mod 110

Inline brusle K2 Mod 110

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Technologie K2 Performance Hi-Lo, K2 SoftBoot, K2 Stability Plus Cuff
Pohlaví unisex
Počet koleček 4
Barva černá
Systém zapínání rychloupínací tkanička, přezka
Rám hliníkový
Kategorie brusle speed
Způsob nastavení velikosti klasickým šroubem
Styl jízdy výkonnostní

Popis

Inline brusle K2 Mod 110lmi jsou rychlé brusle určené na kondiční tréninky, sportovní jízdu a dlouhé tratě. Brusle jsou vybaveny rychloupínacím systémem K2 Speed Lace. Kolečka o průměru 110 mm zajistí adrenalinovou rychlost a skvělé tlumení nerovností.

Anatomicky tvarované

Boty jsou vyrobeny technologií K2 SoftBoot, která maximalizuje pohodlí bruslí. Jednodílná konstrukce přináší nízkou váhu a prodyšné materiály udržují vaše nohy v suchu. Odolný svršek a luxusní polstrování spolu s léty osvědčenou anatomií, která se skvěle přizpůsobí každému tvaru nohy.

Ryhlé a jednoduché zavazování

Zavazování je zajištěno rychloutahovacím systémem Speed Lace, který umožní pohodlné, rovnoměrné a spolehlivé utažení nohy v brusli jedním zatažením. Po zatažení se tkanička sama zajistí a k povolení dojde jednoduchým stisknutím samozajišťovacího zámku na jazyku.

Nastavitelný rám

Rám K2 MOD 110 Alu 6061 je vyroben z pevného extrudovaného hliníku. Je přemostěn, což zvyšuje jeho tuhost, ta má rozhodující vliv na rychlost jízdy. Rám je šroubovaný s možností nastavení pozice nebo jeho výměny. 

Kolečka pro rychlou jízdu

Kolečka K2 o průměru 110 mm jsou určena pro vyznavače rychlejší jízdy, běžně se používají i na závodní bruslení. Kolečka o průměru 110 mm navíc výborně tlumí nerovnosti. Tvrdost koleček 85A je běžně používaná u sportovních bruslí, nabízí dobrý poměr rychlosti a přilnavosti.

Ložiska s gelovým mazáním

Ložiska K2 ILQ 9 Pro od výrobce Twincam se řadí mezi nejlepší ložiska, jaká se pro inline vyrábí. Nejvýkonnější ložiska technologie TK GEL 6ball s nylonovou klecí a jednostranným gumovým zapouzdřením. Tichý chod zajišťuje gelové mazání.

Technologie (3)

K2 Stability Plus Cuff

Pro lepší kontrolu

Vnější výztuha ti i přes svou nízkou hmotnost přináší podporu přesně tam, kde ji potřebuješ. To ti pomůže získat jistotu a pořádně si jízdu užít.

Na detail technologie

K2 Performance Hi-Lo

Dobře ovladatelné i rychlé zároveň

Správné rozmístění koleček změní váš pohled na bruslení. 2 přední menší kolečka vynikají výbornou ovladatelností a pomůžou bleskové akceleraci. 2 zadní větší kolečka jsou naopak jasným hnacím motorem rychlé jízdy. Rozdíl mezi předními a zadními kolečky je 10 mm.

Na detail technologie

K2 SoftBoot

Prostě nejpohodlnější

Tato patentovaná technologie přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Kombinace odolných a přitom měkkých materiálů spolu s testovanou anatomií jsou extra pohodlné. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí tvojí nohy až k samé dokonalosti.

K2 Softboot


Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz