2078 CZK

Inline brusle K2 Raider Splash

Dětské inline brusle K2 Raider Splash jsou ideální pro děti, které si chtějí užít bezpečnou jízdu a zároveň chtějí získat svůj vlastní designový styl.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 95769

Inline brusle K2 Raider Splash

Inline brusle K2 Raider Splash

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva černo-bílá

Popis

Dětské inline brusle K2 Raider Splash jsou ideální pro děti, které si chtějí užít bezpečnou a stabilní jízdu díky rámu F.B.I a ložisky ABEC 3. Zároveň potěšíte vaše dětí tím, že mohou získat svůj vlastní designový styl. Skvělé je také nastavitelnost až pěti velikostí, takže boty nevyhodíte po prvním roce.


Náhled videa

Déle než jednu sezónu

Tyto brusle jsou speciální tím, že můžete na bruslích nastavit až 5 jednotlivých velikostí. To vám zajistí mnohem delší životnost, protože brusle porostou s nohama vašeho dítěte.

Nechte být vaše děti kreativními 

Tyto brusle jsou unikátní tím, že můžete do sportu vtáhnout i vaše děti, které zajímá spíše malování. Každé dítě si může určit jaký designový styl se mu líbí, díky tomu, že si je může upravit díky speciálním perům, které jsou součástí balení.

95769-IM1.webp

 

Bezpečnost, stabilita a ovladatelnost 

Inline brusle jsou skvělými parťáky pro dětské začátečníky. S kolečky o průměru 72 mm se vaše děti naučí bruslit mnohem dříve, a to hlavně díky stabilitě, kterou tato kolečka zajistí. Stabilitu podporuje i tvrdost koleček 80A, které odfiltrují mírné otřesy. Bezpečnost zase zajistí skvělé brzdy ABEC 3, které pomohou zabrzdit i ve větším kopci. Brzda na levé noze lze vyměnit.

Inovativní americká firma

Společnost K2 vznikla v roce 1962 v USA původně jako lyžařská společnost. V dnešní době se zaměřuje na vícero oblastí včetně inline bruslí. K2 se také zaměřuje na inovace a neustále se snaží své produkty vylepšovat, tak abyste mohli zažít, co nejlepší zážitky. K2 disponuje širokým spektrem bruslí, a tak si dokážete vybrat brusle začátečník i pokročilý.

95769-IM2.webp

Jak určit velikost?

  • velikost S (29-34), v základu kolečka 70 mm (možnost vyměnit až za 72 mm)
  • velikost M (32-37), v základu kolečka 72 mm (možnost vyměnit až za 76 mm)
  • velikost L (35-40), v základu kolečka 72 mm (možnost vyměnit až za 76 mm)

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz