4999 CZK

Inline brusle K2 VO2 90 BOA W + DÁREK

Inline brusle K2 VO2 90 Boa W pro profesionální a výkonnostní bruslařky kombinují rychlou jízdu s lehkostí.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 55086

Inline brusle K2 VO2 90 BOA W  + DÁREK

Inline brusle K2 VO2 90 BOA W + DÁREK

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Šlápněte do toho v nejlepších bruslích

Přes 1 100 bruslařů testovalo tyto brusle a přihrálo jim ocenění v Megatestu 2019. Tak nakupujte včas, ať na vás zbudou.

Inline brusle K2 VO2 90 BOA W z nové dámské kolekce pro rok 2018 jsou skvělou volbou pro zkušené bruslařky, které si chtějí užít rychlou jízdu. Rám s velkými kolečky toto přání splní v pohodlném hávu inline bruslí.

Vše nasvědčuje svižné jízdě

Pro rychlou jízdu slouží průměr koleček 90 mm. Nezpomalí vás ani kolečka s tvrdostí 83A a ložisky ILQ 9 Classic Plus, která jsou odolná proti opotřebení a podporují svižný průjezd tratí.

Náhled videa

Základní parametry

  • Průměr koleček 90 mm vám dopřeje rychlou jízdu s kontrolou nad tím, kam jedete
  • Tvrdší kolečka s tvrdostí 83A jsou odolná proti opotřebení a podporují rychlou jízdu
  • ILQ 9 Classic Plus jsou vysoce kvalitní ložiska stvořená pro rychlou a náročnou jízdu
  • Systém zapínání Boa usnadní nazouvání i vyzouvání bruslí

Co o bruslích řekli VIP testeři na Megatestu?

Velmi pohodlná bota, snadné zapínání. (VIP testerka Naty)
Komfortní zapínání. (VIP testerka Mária)

 

Krátký šroub potřebný pro upevnění posledního kolečka bez brzdy není součástí balení. Jestliže potřebujete brzdu demontovat, nebo máte poškozený šroub v podvozku, máme pro vás zvýhodněnou sadu šroubů K2, nebo si můžete krátký či dlouhý šroub koupit samostatně.

Bruslete za zdraví žen

Koupí zboží označeného růžovou stužkou přispíváte nadaci na výzkum rakoviny prsu a stáváte se součástí dobré vůle mnoha lidí. V K2 přispívají nadaci už od roku 2002.

Technologie (5)

K2 Boa

Stačí zatočit kolečkem

Patentovaný navíjecí systém pro rychlé a pevné utažení nohy BOA funguje na principu navíjení lanka na kolečko. Jednoduchým otáčením navíjecího kolečka se lanko a tím i brusle utahuje. Výsledkem je vyšší stupeň pohodlí a utažená brusle se navíc sama nepovoluje. Vytažením kolečka se naopak lanko uvolní.

Na detail technologie

K2 VO2 Cuff

Rozumí si s rychlíky

Manžety dokonale souzní s velkými kolečky pro rychlou jízdu. Abys mohl jet ještě rychleji, potřebuješ lehkou konstrukci a dokonalou podporu vysoko nad zemí. To všechno ti VO2 přináší.

Na detail technologie

K2 Vortech Ventilation System

Stále svěží

Speciálně tvarovaná podrážka má 7 otvorů pro přívod vzduchu a 7 otvorů výfukových. Vzduch je tak k noze přiváděn z více stran a to zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu a ochlazování nohy. O transport vzduchu se starají 2 vzduchové kanálky, které fungují od špičky až k patě. Vzduch vysává vlhkost z horní stélky, ochlazuje horký vzduch a přes odvětrávací otvory proudí ven.

Vortech Ventilation System


Na detail technologie

K2 SoftBoot

Prostě nejpohodlnější

Tato patentovaná technologie přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Kombinace odolných a přitom měkkých materiálů spolu s testovanou anatomií jsou extra pohodlné. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí tvojí nohy až k samé dokonalosti.

K2 Softboot


Na detail technologie

K2 VO2.2 Frame

Snadno ovladatelné

Hliníkový rám je všestranný a především velmi lehký. To usnadňuje manévrování a díky svojí tuhosti zvyšuje stabilitu při vysokých rychlostech. Přenos energie z nohou do bruslí nemá s dalšími modely srovnání, protože rám VO2.2 jasně vyčnívá.

Na detail technologie

Hodnocení (10)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Inline brusle K2 VO2 90 BOA W + DÁREK
Ověřený zákazník

5

Jsem z nich nadšená. Jezdí s nadsázkou samí:-) Sluší, jsou tiché, přizpůsobí se noze a to skvělé zapínání. Všem určitě doporučuji.
Inline brusle K2 VO2 90 BOA W + DÁREK
Ověřený zákazník

- Poprad

5

Sú pohodlne, tiché, super sa na nich jazdí a sú naozaj krásne
Inline brusle K2 VO2 90 BOA W + DÁREK
Ověřený zákazník

- Trencin

5

Na testovani som skusala novsi model s ramom kde su kolieska uchytene len z jednej strany, vpredu 2x90 a vzadu 2x100mm. Boli to krasne imidzovky, aj jazda bola s nimi malinko hladsia, ale BOA zapinanie je daleko praktickejsie a aj presnejsie ako speed lace, preto som nakoniec volila tento model, nakolko novy model BOA zapinanie v damskej verzii neponuka a panska zacina az na 41,5.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz