777 CZK

POSLEDNÍ PÁRY - Inline brusle Nils NJ 1716

Chlapecké inline brusle Nils NJ 1716 určené pro mírně pokročilé a pokročilé nejmenší bruslařky. Ložiska ABEC 5, kolečka o průměru 72 mm o tvrdosti 82A pro rychlou jízdu. Systém ventilace založený na 3D síťovině. Pohodlnost brusle zaručuje technologie MEMORY FIT.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 16550

POSLEDNÍ PÁRY - Inline brusle Nils NJ 1716

POSLEDNÍ PÁRY - Inline brusle Nils NJ 1716

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Dětské chlapecké inline brusle Nils NJ 1716 určené pro mírně pokročilé i pokročilé malé bruslaře. Brusle s plastovým podvozkem jsou osazeny 72 mm velkými kolečky o tvrdosti 82A pro rychlou jízdu. Kolečka se otáčí na kvalitních ožiskách třídy ABEC 5. Propracovaný systém ventilace založený na 3D síťovině. Pohodlnost stélky zaručuje technologie MEMORY FIT, která brusli dokonale anatomicky natvaruje.

Brusle mají systém ventilace založený na použití speciální 3D síťoviny. Noha se nepotí a je v pohodlí.

Systém upínání je klasický trojsystém - tkaničky, suchý zip a přezka. Noha je pevně upnuta a dobře drží.

Rám podvozku je vyroben z tvrzeného plastu zaručující vysokou odolnost a trvanlivost. Podvozek je dostatečně tuhý a zároveň lehký. Konstrukce rámu umožňuje namontovat kolečka o maximálním průměru 72 mm.

Podvozek je osazen kolečky o průměru 72 mm, které pro začínající a mírně pokročilé bruslaře bohatě stačí. Brusle jsou však vybaveny měkčími kolečky tvrdosti 82A a umožňují snadnější manévrovatelnost a absorbování nerovností, a tak ani mírně pokročilí bruslaři nemusí být o zážitek z rychlé jízdy ochuzeni.

Kolečka svou velikostí odpovídají potřebám začínajících bruslařů. Každá velikost bruslí má jinak dlouhý rám podvozku. Z toho důvodu mají kolečka pro každou základní velikost jiný rozměr.

Rám podvozku je vyráběn ve 2 velikostech pro velikost koleček:

70 mm pro vel. 29 - 32 a 32 - 35

72 mm pro vel. 35 - 38 a 38 - 41

Kolečka jsou osazena kvalitními ložisky třídy ABEC 5, které určitě pro dětskou jízdu bohatě postačí.

Brzda na pravé brusli je demontovatelná.

Brusle dodáváme v chlapecké modro-stříbrné barvě.

Pokud chcete brusle pro dívku, nabízíme model inline brusle Nils NJ 1715 v růžové barvě.

Technologie (1)

Nils Memory Fit

Dokonale usazené chodidlo

Technologie vnitřní stélky s pamětí MEMORY FIT spolu s lycrou se starají o pohodlí a dobré usazení nohy v botě. Princip technologie spočívá v tom, že bota si dokáže natvarovat vnitřní výstelku přesně podle nohy a tento tvar se díky použitému materiálu uchová i při každém dalším použití bruslí. Brusle jsou dokonale pohodlné a pevně na všech místech obepínají chodidlo a nohu.

Na detail technologie

Objevuje se v tématech

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz