2689 CZK

Inline brusle Rollerblade Macroblade 80 ABT W

Dámské inline brusle Rollerblade Macroblade 80 ABT W přinesou bezstarostný pocit z jízdy, plný adrenalinu s vylepšeným brzdovým systémem.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 55107

Inline brusle Rollerblade Macroblade 80 ABT W

Inline brusle Rollerblade Macroblade 80 ABT W

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Technologie Rollerblade ABT, Rollerblade Training 5Star Fit for W
Pohlaví ženy
Průměr koleček 80 mm
Tvrdost koleček 82A
Počet koleček 4
Třída ložisek SG 7
Barva zelená, černá, bílá
Brzda na pravé brusli s možností demontáže
Systém zapínání tkaničky + suchý zip + přezka
Rám hliníkový
Kategorie brusle fitness
Styl jízdy rekreační
Kvalita zpracování
90
Komfort boty
90
Rychlost
70
Komfort zapínání
10
Celkové hodnocení
90
Ovladatelnost
90

Popis

Inline brusle Rollerblade Macroblade 80 ABT W jsou optimálním sportovním vybavením pro začínající bruslařky a zkušenostmi nepolíbené jezdkyně. Brusle se skvěle zabydlí na chodidlech bruslařských zelenáčů s nižší technickou vyspělostí a nevelkými praktickými dovednostmi. Brusle disponují vylepšeným brzdovým systémem ABT.

ABT - SKATE WITH CONFIDENCE from Rollerblade® on Vimeo.

Svobodně a nezávisle

Kolečka bruslí se pyšní průměrem 80 mm a disponují širokým repertoárem vlastního využití v terénu. Pevná a stabilní kolečka jsou optimální pro delší výjezdy a trasy, ale stejně tak dobře poslouží i při kratších a distančně nenáročných štrekách. Využití najdou třeba i pro účely kondičních tréninků.

Základní parametry

  • Kolečka podléhají zařazení do kategorie tvrdosti 82A a přispívají plynulé a neohrožené jízdě
  • Typ koleček je 4 × 80 mm a jsou jako stvořené pro bezstarostné jízdy
  • Do podvozku se vejdou kolečka o průměru až 84 mm
  • Podvozek Alu se vyznačuje maximální mírou odolnosti, spolehlivosti a stability během jízdy
  • Hliníkový rám je vhodnější pro začátečnice, děti a obecně bruslaře lehčí váhové kategorie

Sedmimílová návykovost

Kvalitní ložiska bruslí Rollerblade se řadí do kategorie SG7 a nemusíte se bát, že by vás zradila. Vzhledem k přítomnosti chromové úpravy bruslí, je téměř vyloučen výskyt koroze a právě přidaná chromová složka způsobuje velmi vysokou odolnost, a tím pádem i spolehlivost a bezpečí.

Papuče na kolečkách

Širší bota a velmi profesionální polstrování zajistí pohodlné a příjemné ukotvení nohy. Po celou dobu bruslení budou nohy v bezpečí a zároveň jim bude poskytováno pohodlné a měkké zázemí, ze kterého se nebudete chtít vyzout. Bota je velmi lehká a poskytuje nepoznané pohodlí a nakažlivý komfort pro budoucí projížďky.

Zavažte a jeďte

Přípravnou dobu před očekávaným vyjetím zkracuje a zjednodušuje klasické šněrování se zpevňujícím páskem na suchý zip. Bota rovněž obsahuje oboustrannou přezku.

Technologie (2)

Rollerblade ABT

Větru a dešti neporučíte, bruslím ano

Součástí bruslí je integrovaný brzdový systém ABT napomáhající začátečníkovi maximálně udržet rovnováhu, posílit kýženou stabilitu a vytvořit optimální podporu během zpomalování a brždění. Systém má tendenci se vynikajícím způsobem přizpůsobit charakteru a způsobu jízdy bruslaře a skvěle se adaptuje na povahu jeho jízdy, když chce přibrzdit, změnit rychlost nebo zastavit.

Na detail technologie

Rollerblade Training 5Star Fit for W

Pro výkon a pohodlí žen

Díky vylepšené dámské konstrukci botičky Training 5Star Fit for W je bota velmi pohodlná s prvky pro maximální komfort a přizpůsobení. Bota je speciálně navržena pro pohodlné obutí a zároveň pevné obepnutí ženské nohy. Vnitřní výstelka kombinuje vysoce kvalitní materiály pro neomezený a dlouhotrvající komfort při optimální opoře nohy.

Například v oblasti kotníku se přidávají vložky vyrobené z pěny s paměťovým efektem. Nebo v horní části brusle (kde se botička dotýká lýtka) je speciálně utlumené a bohatě polstrované místo, která zabraňuje odírání a nepříjemnému tlaku na lýtkový sval a achilovku.

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz